Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért van az, hogy amikor kiderül mi az egyik hobbim azonnal lepattintanak azok a lányok, akikkel addig jól elbeszélgettünk, ismerkedtünk?
Nem mindegy, mi az a hobbi.
Én speciel az alábbi hobbis srácoktól menekülnék:
-póker, szerencsejáték, sportfogadás, lóverseny, főleg ha elég komolyan űzi, mert nekem stabilitás kell az életembe, nem aggódás, hogy mi lesz a feltett pénzzel
-póktenyésztés, hangyafarm stb. - nem kifejezetten félek tőlük, de van bennem egy bizonyos szintű undor, és nem szeretnék ilyeneket bámulni a házban (érdekes módon a kígyó nem zavarna :D)
-extrém sport - nem akarok azon aggodalmaskodni, mikor hozzák vissza a páromat kitört nyakkal, lebénulva, holtan
-gyorsulási versenyek - dettó, plusz még prolis is
-erotikus masszás, aktfotózás, ilyesmi - értem, hogy meló meg hobbi, meg vki el tudja különíteni a magánéletétől, de én nem tudnám
-számítógépes játékozás, főleg ha napi több óra - nekem szükségem van arra, hogy a szabadidőnk nagyobb részét együtt töltsük és élményeket szerezzünk, és ne a klánriadóhoz vagy mihez igazítsuk a programunkat
De aztán lehet, hogy nem ilyesmi típusú a hobbi, amid van, hanem mondjuk cikinek tartják... vannak ilyen csajok is.
Plusz egy: ha esetleg tényleg bélyeget gyűjtesz, ne mondj ilyeneket, hogy megmutatnád nekik, mert félreértik, és azt hiszik, meg akarod őket dugni, azt' annyi :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!