Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs értelme hosszútávú kapcsolatot keresni?
Egyre több férfi ismerősöm van így: járnak egy lánnyal egy évet, vagy legalább is több hónapot. Lassan odáig jut a kapcsolat, hogy közös döntéseket kell hozni. Éééés akkor a férfi hirtelen tovább áll.
Sajnos azt látom, ez a férfiakra jellemző inkább. Gondolom, jó dolog, hogy egy darabig van "biztos nő", de amikor tenni kéne azért, hogy megmaradjon a kapcsolat, győz a lutaság...
szerintem megéri, de a megfelelő partnert kell megtalálni hozzá...
meg ne általánosíts, nem mindenki lusta tenni a kapcsolatért :)
23F
Én meg épp a nőkön látom, hogy mikor a szexen kivül is le kéne tenni valamit, elfogy a kraft.
Ki érti...?
Szerintem is megérné, annak ellenére, hogy 8hónapnál hosszabb kapcsolatom nem volt.
26/F
Szerintem ez egyáltalán nem igaz. De tény, hogy egy valóban jól működő kapcsolathoz 2 érett, egymással jól kommunikáló félre van szükség, és ez nem jön csak úgy. Magunkat is fejlesztenünk kell, amire sokan képtelenek. Azt hiszik, ő maguk fedhetetlenek, és nincs szükség arra, hogy építsék magukat, személyiségüket.
Az én párom egyáltalán nem lusta tenni a kapcsolatunkért, ahogy én sem vagyok az. Közös feladat, küldetés, és ha az ember rátalál arra, aki partner ebben, akkor minden sokkal könnyebb, és magától értetődő. Nem szabad feladni, se pedig a múltunkat belevetíteni egy új, tiszta lappal induló kapcsolatba.
Én is hosszútávú kapcsolatot keresek.
20F
Te nem vagy normális!
Nem a lustaság győz, hanem a nő nem tudja tovább játszani a jókislányt. Mikor már nyeregben érzi magát a csaj elkúr mindent!
Én úgy tapasztalom, hogy a pasik akarnak alapvetően komoly kapcsolatot (nyilván nem a nagy nőcsábászokra gondolok), csak ahhoz olyan nő kell, akivel el tudják képzelni. Sok fiú haverom van, és egyiküknek sem olyan nő kell, aki külsőre tökéletes, hanem aki normális, de a legfontosabb, hogy akiben tudnak TISZTELNI valamiért. Azaz, van tartása, el tud lenni magában is, nem akaszkodik rá a pasira, házias, értelmes, van valami, amiben tehetséges, stb.
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!