3 hós kisfiam nem szopizik, üvegből kap tápszert és anyatejet. Van így értelme a tejnek? Lesz valami hosszútávú hatása egyáltalán így, hogy legfeljebb a napi adag 30-40%-át teszi ki?
Figyelt kérdés
2014. jan. 20. 13:36
1/6 anonim válasza:
Hogyne lenne! A kevés anyatej is százszor jobb, mint a semmi.
Én azt hallottam - igaz, nem igaz, nem tudom -, hogy napi 200 ml anyatej védettséget tud adni a legtöbb betegség ellen.
Ha van energiás fejni, pláne, mert a baba még pici, ne add fel!
2/6 anonim válasza:
Lesz. Én nem tudtam szoptatni, de ameddig volt tej, cumiból kapta, az utolsó cseppet is odaadtam neki, mindenki ezt javasolta, szülész, gyerekgyógyász barát, férj (szintén orvos), szóval mindenki.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!
2014. jan. 20. 13:44
4/6 anonim válasza:
Ha még egy cseppet is kapna még az is jó lenne!!!
5/6 anonim válasza:
persze hogy van értelme a védettséget igy is megkapja ha cumivból issza. van aki akár fél évig is feji és ugy adja a babának mivel nem hajlandó szopni. persze ez maraha fáraszó de nem lehetetelen. Ugynaugy tudod igy is szaporitani is a tej emnnyiséget.
6/6 anonim válasza:
Kislányom 1 éves korában elválasztotta magát. Mivel tejfehérje allergiás volt, nekem pedig akadt még tejem, 22 hónapos koráig csak fejtem és a szilárd kaja mellett bőven elég volt neki. A végén úgy kellett elapasztani.
Neked is sikerülhet! Jó szervezés és elszántság kérdése csak. Hajrá!!!
Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!