Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem jönnek oda hozzám a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jönnek oda hozzám a pasik bulikban?

Figyelt kérdés
Szerintem nem vagyok csúnya lány, átlagosnak mondanám magam, nem szoktam kihivóan kiöltözni, de igyekszem mindig szép ruhákban,csinosan, szép smink stb. És ennek ellenére, ha elmegyek barátnőimmel, akkor látom hogy nálam sokkal csúnyább és egyáltalán nem csinos nőkre tapadnak a pasik. Rám pedig nagyon ritkán. Szerintetek mi az oka? :( 21/L
2016. aug. 14. 18:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
46%
Azért mert kiőltétek belőlük idők során a kezdeményezést, a játszadozásaitokkal. Bizony, ma már férfiaknak gáz ha teperni kell, nem kezdeményeznek. ha akarnak a nők valamit ők tegyenek érte, ne csak elvárják hogy kiszolgálják
2016. aug. 14. 20:51
 12/13 anonim ***** válasza:
55%

1. tényleg csúnya vagy

2. elvettétek a pasik kedvét a csajozástól

3. neked csak a 185 magas 90 kilós, kigyúrt jóképű számít pasinak? vagy ha odamegy egy 165 cm átlag srác akkor azt belekalkulálod a kérdésbe vagy nem? (ez a pont különösen érdekelne)

4. rossz a kisugárzásod

5. nincs kint semmid, én buliban inkább odamegyek egy nem olyan szép hanem átlagos lányhoz, aki kirakja mindenét, mint aki tényleg szép, de takarja magát.

szóval én pl a testét nézem meg egy lánynak, utána hogy legyen mosolygós kisugárzása és akkor mehet.

2016. aug. 14. 21:01
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet, hogy nem nézel eleget a pasik szemébe, úgymond nem "biztatod" őket. Azt hiszed, a barátnőid "nem tesznek semmit", de valójában lehet, hogy pont ilyen apró jelek miatt mennek oda hozzájuk, amiket nem veszel észre.
2016. aug. 16. 02:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!