Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy alig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy alig jönnek hozzám oda a bulikban? (többi lent)

Figyelt kérdés

Ha elmegyünk a barátnőimmel szórakozóhelyre akkor hozzájuk mindig odamennek, ők minden alkalommal legalább egy sráccal smárolnak, kavarnak. Hozzám meg alig jönnek oda, vagy max ha oda is jön valaki akkor az totál részeg és nem is tetszik nekem.

Nem azt akarom, hogy minden héten mással kavarjak egy buliban mindenki szeme láttára, én nem ilyen vagyok, nem is akarok így viselkedni. De azért néha jólesne ha egy olyan srác jönne oda hozzám akit helyesnek tartok, mert az önbizalmat ad. De így mikor látom a barátnőimet, akkor olyan rossz érzés, úgy érzem, hogy én senkinek sem kellek.

Miért van ez?

2014. ápr. 5. 16:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha küldesz 1 teljes alakos képet akkor tudok tippeket adni! 17/F
2014. ápr. 5. 16:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Vagy a kisugárzásod visszahúzódóbb, vagy nem vagy annyira csinos mint a barátnőid...
2014. ápr. 5. 16:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Mert mogorván ülsz a barátnőiddel egy sarokban.
2014. ápr. 5. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!