Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem jönnek oda hozzám a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jönnek oda hozzám a pasik bulikban?

Figyelt kérdés
Szerintem nem vagyok csúnya lány, átlagosnak mondanám magam, nem szoktam kihivóan kiöltözni, de igyekszem mindig szép ruhákban,csinosan, szép smink stb. És ennek ellenére, ha elmegyek barátnőimmel, akkor látom hogy nálam sokkal csúnyább és egyáltalán nem csinos nőkre tapadnak a pasik. Rám pedig nagyon ritkán. Szerintetek mi az oka? :( 21/L
2016. aug. 14. 18:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
34%

Nem tudom. De ha ennyire zavar, akkor menj te oda a pasikhoz.

Talán túl átlagos vagy, nincs benned semmi plusz, ami miatt érdemes lenne egy buliban odamenni hozzád.

2016. aug. 14. 18:50
 2/13 A kérdező kommentje:
Biztos nem megyek oda :D annál több tartás van bennem :)
2016. aug. 14. 18:51
 3/13 Noren1989 ***** válasza:
27%
Lehet, hogy te a tényleg nagyon csinos kategóriában vagy a bulikban. De ha erre vágysz, hogy ittas férfiak leszólítsanak....
2016. aug. 14. 18:55
 4/13 A kérdező kommentje:
nagyon nem, de ügyelek rá :)
2016. aug. 14. 18:59
 5/13 anonim ***** válasza:
82%
Figyeld meg a barátnöidet, hogy mit hogyan tesznek aminek a hatására tapadnak. Lehet csak néhány mosolyon mulik.
2016. aug. 14. 19:14
 6/13 A kérdező kommentje:
pont ez az hogy semmit, és ezt nem értem
2016. aug. 14. 19:16
 7/13 anonim ***** válasza:
52%
Lehet, hogy mégiscsak csúnya vagy :\
2016. aug. 14. 19:37
 8/13 anonim ***** válasza:
73%

Te vagy az ártatlan 8-as , aki jajj én nem is vagyok szép :$ :$

Legvalószínűbb, hogy ha egyéjjszakásat keresnek akkor nem a legdögösebbhez mennek oda órákat rimánkodni, hogy legalább táncolni menjen el.

2016. aug. 14. 19:38
 9/13 anonim ***** válasza:
36%
Hmmmm! Akkor rossz megfigyelö vagy.
2016. aug. 14. 19:38
 10/13 anonim ***** válasza:
0%

3, akkor mi van? Hm?

Igen a csúnya nőkre tapadnak a pasik, én is észrevettem, én eljöttem jó messzire, és itt végre találtam párt.

2016. aug. 14. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!