Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyönyörű nők miért jönnek össze ronda pasikkal?
1. Sokszor - valljuk be - a pénz az oka. A környezetemben él pár olyan nő, akiknek az exeiben egyetlen közös van azon kívül, hogy megvolt nekik a csaj: pénzesek.
2. Bármennyire is fura, de a külső nem számít olyan sokat. Általánosságban elmondható, hogy ha valaki nem kellettél barna hajjal, 70 kg-san, akkor hiába festeted magad szőkére(ami mondjuk az illető ideálja), és hiába fogysz 20 kg-t,akkor sem vonzódik jobban hozzád. Külsőt ezért is hülyeség a kiszemelt miatt váltani... Én simán el tudom képzelni, hogy sokakat a pasi kisugárzása fogja meg.
20/L
FÜGG:
1.Hány éves a gyönyörű nő
2.Gyönyörű nő milyen isk. végzettség + dolgozik-e + önálló-e
3.Gyönyörű nő milyen személyisége van.
"Mert a nők kevésbé felszínesebbek a férfiaknál. Nekik a jó lelki kapcsolat többet számít, mint a jó külső"
Ez hazugság! Olcsó, feminista propaganda! A nők többnyire felszínesebbek a férfiaknál, én is azért vagyok 25 évesen szűz, mert nem kellek egy lánynak se az átlagos külsőmmel. A nőknek a jóképűség, az izmos testalkat, hogy a férfi sportos és 190 cm magas legyen, ezek fontosabbak nekik, mint a férfiak személyisége, erényei, belső, értékes tulajdonságai. Nagyon jó lelki kapcsolata lehetne bármelyik nőnek a világon, akkor is, ha az én csajom lenne. Csak hát én átlag arcú, vékony, 178 cm magas férfi vagyok és a sok jó, belső tulajdonságom ellenére az átlagos csajok is elszoktak utasítani arra hivatkozva, hogy ronda vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!