Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem a Tinder csak időpocsékolás?
Eleve alig van matchem (kb heti 1 db, tény, h nem vagyok jóképű, érdekes személyiség), de ha van is ráírok egy lányra és kb mintha a falnak írnék, nem ír vissza semmit. Vagy 3-4 nap múlva esetleg annyit, hogy "bocsi, keveset vagyok fent az appon". Ezt nem tudom elhinni, hogy 1 órával a matchelés után rá se néznek az appra, akkor mi értelme az egésznek?
És nem olyan szöveget írok, h "szia, mizu?".
Meg ugye válogatni se tudok, mert nincs miből, egy csajnak viszont több száz matche lehet.
Persze, nem éri meg. Ez egyedül csak akkor válik be, ha családapa vagy, vagy van elég pénzed és ezt mutatod magadból, mindenféle igényes képpel, vagy eleve van népszerüséged, lányokkal ölelkezel képeken.
Akkor van eredménye az ottani lányoknál, mert abba látnak fantáziát, akkor látják hogy alfa vagy, és kihivás lenne nekik az hogy kitúrjanak más kezdeményezőket, vagy akivel épp lennél.
De amúgy meg nem társkereső, legalább is nekem nem ilyen egy társkereső. Legtöbb lány csak úgy fentvan, úgy használják mint egy sima egyszerü kis alkalmazás, nem pedig úgy kapcsolatokat alakitsanak. Én nem vagyok ronda, volt is már pár visszajelölés lányoktól, rájuk irtam, de ott meg is hallt a dolog. Semmi olyan hogy beszélgessünk, és majd alakul. esélyt sem adnak.
Elmondom, hogy mi a trükk.
Fogod magad és egy halálosan szuper faszi képét teszed fel, -23 darabot.
Elkezded jobbra húzni azokat, akik bejönnek neked. Soha nem válaszolsz, de tényleg soha.
Jönni fognak a matchek, egy idő után piszkosul sok is.
Kb 2-3 hét alatt lesz vagy 1000-1200. Ekkor abbahagyod a húzogatást és kicseréled a képeidet a tieidre, de továbbra sem írsz.
újabb 2-3 hét után írsz magadnak 3-4db sablon nyitóüzenetet és copy-paste alapon elkezded szórni nekik valamelyiket.
Csak egy részük fog válaszolni(de ne feledd, ekkor már 6 hete őriznek téged, hozzászokhattak az új képeidhez is), de mire végigfutottál az összes csajon, lehet akár 50-100 válaszolód is.
Most vagy 6 hetet vársz vagy akár éveket, up to you...
A lényeg, hogy minden rendszert ki lehet játszani és ha elmulasztasz valamit, mert skrupulusaid voltak, nem merted bemocskolni a kezed, akkor az egyedül neked lesz rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!