Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinder Plusra megéri előfizetni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinder Plusra megéri előfizetni?

Figyelt kérdés
2500 Ft lenne egy hónapra. Vajon mennyivel járnék nagyobb sikerrel a nőknél?
2016. aug. 11. 15:36
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Leginkább olyanok véleménye érdekelne, akik előfizettek a szolgáltatásra.
2016. aug. 11. 15:37
 2/11 anonim ***** válasza:
93%
Használtam 1 hétig, aztán töröltem magam az egészről. Az égvilágon semmi nem változott, ugyanúgy nem lájkolt vissza senki, mint addig. Az meg, hogy tudsz "szuperlájkot" dobálgatni... Csak feleslegesen tupírozod a nők amúgy sem kicsi egóját.
2016. aug. 11. 15:40
 3/11 anonim ***** válasza:
89%

Én egy hónapig használtam és töröltem végleg.

Majd ha valaki egy ffi-egonövelő szarral jön elő, akkor én is előfizetek, de én nem fogom a nők seggét nyalni.

2016. aug. 11. 15:46
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha normalis kepet tesz fel az ember, akkor a legtobb no visszajeloli a korosztalyabol.
2016. aug. 11. 15:55
 5/11 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy normális kép?

Úgy nézek ki, ahogy kinézek.

Én nem sminkelek, nem photshopolok, nincs pushupom, magassarkúm, póthajam, műszempillám, rúzsom, szilikon a testemben... én férfi vagyok. Ha ezt nem tudja elfogadni a női társadalom, az nem az én saram.

2016. aug. 11. 15:59
 6/11 anonim ***** válasza:
1 napig használtam, hülyeség az egész. 18/L
2016. aug. 11. 16:01
 7/11 anonim ***** válasza:
Tényleg írja már meg valaki, milyen az a "normális kép"?! Nem agyonretusált, meg MSQRD-s, nem vágok rajta csücsörítős nyomorék fejet, mint a nők 90%-a azon a szaron, nem felsőtestet villantok és nem villával, meg nyaralási fotókkal kérkedek. Akkor ez már nem is normális?
2016. aug. 11. 16:31
 8/11 anonim ***** válasza:
amikor felraktam egy közeli képet (ami nekem tetszik), 1 ember lájkolt. amikor felraktam egy 5 évvel ezelőtti kamasz, de fehér inges bulifotót másnap reggelre lett vagy 15 párom :D nagy lutri az egész, nem fogok arra a szintre lesüllyedni, hogy egy kép alapján Igen-Nem arányban lefeküdne-e velem a fél város netalán több is legyen a dologból. az ember személyisége, ami a kép mögött van, meg mondhatni egyenlő egy balra húzós X-el, hogy nem tetszik :D közben a buszmegállóban rám se mert köszönni, de instagramon lájkolgat :D na ennyit az ilyen szarokról.
2016. aug. 11. 19:50
 9/11 anonim ***** válasza:
34%

Áprilisban vettem egy új telefont, akkor raktam fel a Tindert kíváncsiságból. Egyből előfizetem a Plusra is.

Azóta is megvan a Tinder és a Plus is. Nekem nagyon bevált!

Kb 3-4 ezer nőt lájkolhattam (ez csak nagyon durva becslés)

Abból úgy 200-an matcheltünk egymással.

Vagy 50-60 lehetett, akinek írtam is.

Úgy 15 randi.

Abból 8 lánnyal csók.

Abból 5 lánnyal dugás is.

Mindezt 4x2500 forintért? Persze nem állítom, hogy kellett a Plus ahhoz, hogy összejöjjön a szex, de azért segített szerintem, pl a napi 5 Super Like.

Én mind a Tindert, mind a Plus-t is ajánlom mindenkinek, mert nekem pozitívak voltak vele a tapasztalataim. Csinos lányokkal sikerült dugnom általa.

24/F

2016. aug. 12. 01:44
 10/11 Gábor19... ***** válasza:
4# Én azt a képet tettem fel tinderre amiben az autóm alatt fekszem ésa libák csipkedik a hajam:) mondanom se kell hogy ez nem egy normális kép,de még is több vissza jelölést kaptam mint amikor a Balatonon csináltam egy képet magamról.
2016. aug. 12. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!