Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinder Plusra megéri előfizetni?
Én egy hónapig használtam és töröltem végleg.
Majd ha valaki egy ffi-egonövelő szarral jön elő, akkor én is előfizetek, de én nem fogom a nők seggét nyalni.
Mi az, hogy normális kép?
Úgy nézek ki, ahogy kinézek.
Én nem sminkelek, nem photshopolok, nincs pushupom, magassarkúm, póthajam, műszempillám, rúzsom, szilikon a testemben... én férfi vagyok. Ha ezt nem tudja elfogadni a női társadalom, az nem az én saram.
Áprilisban vettem egy új telefont, akkor raktam fel a Tindert kíváncsiságból. Egyből előfizetem a Plusra is.
Azóta is megvan a Tinder és a Plus is. Nekem nagyon bevált!
Kb 3-4 ezer nőt lájkolhattam (ez csak nagyon durva becslés)
Abból úgy 200-an matcheltünk egymással.
Vagy 50-60 lehetett, akinek írtam is.
Úgy 15 randi.
Abból 8 lánnyal csók.
Abból 5 lánnyal dugás is.
Mindezt 4x2500 forintért? Persze nem állítom, hogy kellett a Plus ahhoz, hogy összejöjjön a szex, de azért segített szerintem, pl a napi 5 Super Like.
Én mind a Tindert, mind a Plus-t is ajánlom mindenkinek, mert nekem pozitívak voltak vele a tapasztalataim. Csinos lányokkal sikerült dugnom általa.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!