Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinder? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

A nyáron felregisztráltam mindkét oldalra és semmilyen visszajelzést nem kaptam. Mondjam azt, hogy 50km-es körzetben kb MADJNEM minden lányt belájkoltam, és senkitől semmi. Ez kicsit lehangoló, hogy 0 eredménynél tartok majd egy hónapja.

Arra gondolok, hogy

- a regisztráltak java része lehet nem is használja már a Tindert, egyszer telepítette és azóta fel sem lépett

- vagy én vagyok ronda. Bár én személy szerint nem tartom magam annak, "szépnek" meg pláne, hogy nem. A ti véleményetek is érdekelne, küldök képet is.

Ti, akik fent vagytok / voltatok a Tinderen, töröltétek a fiókotokat, mikor már meguntátok az app-ot?

2016. aug. 3. 17:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Én letöröltem az alkalmazást a telefonomról, de nem tudom, hogy ezáltal a rendszerből is törlődtem-e.
2016. aug. 3. 17:18
 2/7 A kérdező kommentje:

Csak az app törlésével a rendszerben benne vagy még ugyan úgy.

Egyébként elfelejtettem írni: 20/F

2016. aug. 3. 17:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Annyira már nem emlékszem rá, hogy app-on belül van olyan, hogy profil törlés?
2016. aug. 3. 17:20
 4/7 A kérdező kommentje:
Van, igen... Beállítások --> legalsó opció
2016. aug. 3. 17:21
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát hallod fogalmam sincs mi lehet a baj. Pedig tuti, hogy sokan használják. Vagy csak nincs szerencséd.

De biztos sok akkor az inaktív felhasználó is :S

2016. aug. 3. 17:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Ezt már milliószor megbeszéltük itt. Egészen különlegesen jól kell kinézned férfiként, hogy bármire is juss a Tinderen vagy bármelyik társán. Tapadnak rád a nők a való életben? Nem? Akkor felejtsd el az online társkeresést minden formáját.
2016. aug. 3. 17:32
 7/7 PearlDiver ***** válasza:

Olvasd el ezt és gondold végig:

[link]

2016. aug. 4. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!