Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez volna az a híres Tinder?
Figyelt kérdés
Regisztráltam, mert miért ne, de az ott levő lányok felét bottal se piszkálnám. A hétköznapokban sokkal több szimpatikus lányt látok, őket vajon hol lehet megtalálni társaság nélkül?2016. aug. 4. 22:40
1/9 anonim válasza:
Hát a másik felével mi a helyzet?
2/9 A kérdező kommentje:
A másik felét is lehet bőven szelektálni, ha komoly kapcsolat a cél. Lehet én vagyok válogatós?
2016. aug. 4. 22:49
3/9 anonim válasza:
A tindert is lehet együtt nyomkodják, ezért kár volt regisztrálni. Keress hobbit, azon keresztül elindulhatsz.
4/9 anonim válasza:
1000-ből 1 értelmes lányt találtam ott, igaz ő most a barátnőm.
Nyomkodd az a jobbrát aztán utólag szelektálsz. Sokkal gyorsabb :D
5/9 anonim válasza:
Magyarországon a lányok 90 %-át ki kell lőnöm, annyira unszimpatikus amit ott mutatnak magukról. Voltam ittohontól keletre nyaralni, ott ez az arány megfordult, talán 10-ből egyet ha balra húztam. Pedig válogatós vagyok.
6/9 anonim válasza:
Ennyi az egész, igen. Én se értem mit vannak úgy oda tőled.
7/9 anonim válasza:
Szerinted a csúnya lányok ne társkeresőzzenek? Nekik az nem jár?
8/9 anonim válasza:
Ahogy ide is reggelhet bárki oda is dettó, én Badoo-val voltam így de 2 hét után töröltem. Hülyeség.
9/9 anonim válasza:
Én elég jóképű srác vagyok, de 20-ból talán ha 1-2 lányt szoktam balra húzni, aki nem tetszik. Azok is általában csak tényleg a nagyon kövérek vagy nagyon csúnya arcúak.
"A hétköznapokban sokkal több szimpatikus lányt látok, őket vajon hol lehet megtalálni társaság nélkül?"
Odamész hozzájuk akár az utcán és megszólítod őket
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!