Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megtudnék halni, mikor boldog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtudnék halni, mikor boldog párokat látokat a Facebookon, vagy az utcán kézen fogva sétálni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Olyan rossz hogy egyedül vagyok, meg már 25 évesen ki is futottam az időből, már semmi esélyem hogy legyen párom. A férfiak is akikkel randiztak általában csak szexet akartak tőlem. Tehát most egy lúzer, szűz lány vagyok, aki senkinek se kell.
2016. aug. 9. 22:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
52%
Én meg akkor kételkedem magamban még inkább, mikor azt mutatják, hogy még a Joker-szerű pszichopta állatok is jobbak az érzelmekben, mint én. Nagyon szélsőséges gonoszság lehet rajtam az úr, ha még nyítan őrülteknél is rosszabb vagyok
2016. aug. 9. 22:31
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

25 évesen?

Társkeresők tele vannak 60 éves nőkkel, na mondjuk már nekik nehézkesebb.

2016. aug. 9. 22:47
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem futottál ki az időből, csak az esélyeid csökkentek valamelyest. A nőknek még mindig könnyebb, mint a férfiaknak, sokkal több férfi fogadja el komoly kapcsolatra is a 25 éves szűz lányokat, mint nő a 25 éves szűz fiúkat. Arról nem is beszélek, hogy hány nő akarna legalább egy dugást egy 25 éves szűz fiúval (nem mintha védeni akarnám ezt a fajta megoldást). Én nagyon sok lánynak próbáltam esélyt adni, de rendszerint még a komolyabb ismerkedést is hárították, úgyhogy azért a nőkön is sok minden múlik, egy nőnek sokkal nagyobb beleszólása és mozgástere van egy ismerkedés kialakítása terén, mint egy férfinak. Én odamennék hozzád az utcán is, ha tudnám, hogy te vagy az, de mivel sejtem a végkifejletet, nem lennének nagy reményeim.
2016. aug. 9. 22:51
 4/11 anonim ***** válasza:

Üdv a klubban :(

De feladni ne add fel, vagy magamnál én is bízom benne, hogy ez most csak egy átmeneti hullámvölgy, de már egy kapcsolatom meg egy alkalmim volt, ugyhogy később biztos lesz oylan lány, akivel kölcsönösek lesznek az érzéseink :)

20/F

2016. aug. 9. 22:59
 5/11 Noren1989 ***** válasza:
78%

1: felejtsd el ezt a megtudnék halni dumát.

Az emberi élet értéke nem a párkapcsolatban eltöltött idővel jellemezhető.

2: ha ennyire hiányzik egy társ, keress.

3: esélyed egészen addig van, míg nem operáltatod át magad férfinak.

4: 25éves korod után is lehet esélyed, de főleg a nálad fiatalabb srácoknál.

Lehet, hogy úgy érzed, hogy lúzer vagy, de sose feledd, vannak, akik pénzért kefélnek. Ők 100x szánalmasabbak nálad is.

26/F

2016. aug. 9. 23:24
 6/11 anonim ***** válasza:
Nyugiii :) amúgy ha gondolod beszélhetünk, nem szexet akarok :D
2016. aug. 9. 23:37
 7/11 anonim ***** válasza:
Felszínt látod csak, nem is tudod mi a valóság. Sokszor a látszat és a valóság koránt sem azonos.
2016. aug. 10. 00:36
 8/11 anonim ***** válasza:
Lehet túl felszínes vagy és az olyan férfiakat akik nem csak szexet akarnak tőled mindet elhajtod, mert nem elég rámenósek vagy épp nem tökéletes az alkatuk. De elárulok valamit. A tökéletes férfiak nagy része csak meg akarja fektetni a csajokat, mert tudják, hogy pár szép szó és a csajok már a lábai előtt hevernek. Próbáld meg egy átlagos sráccal. Hidd el hamarabb fogsz párt találni ha csak nem annyira jól nézel ki, hogy a pasik azt hiszik nem elég jók ahhoz, hogy veled legyenek mert nem tudnának megtartani maguknak, így inkább csak egy kaland leszel nékik. Vagy van a másik véglet, hogy nem vagy szép, de ki vannak éhezve így mindegy hogy ki csak kell nekik valaki arra az éjszakára. Mivel nem tudom, hogy nézel ki így muszáj volt mindkét végletet leírnom. De ha küldesz priviben képet magadról akkor el tudom mondani mi a gond és megbeszélhetjük. 😊
2016. aug. 10. 08:07
 9/11 anonim ***** válasza:

5-ös a vigasztalást még gyakorold, az utolsó mondatod kicsit félresikerült :D

Kérdező szerintem kezdj el sportolni rendszeresen ha még nem teszed. Nem azért mert azt feltételezem, hogy kövér vagy hanem egy egészséges önbizalmat ad, lógj többet a haverokkal és bulizz. Olyan nincs, hogy senkinek nem kellesz

2016. aug. 10. 12:39
 10/11 anonim ***** válasza:
Kérdező, nem tudlak sajnálni, mert valószinű neked is csak a menőhapsik kellenek, egy kevésbé helyes pasival szóba se állnál... Tuti válogatós vagy, azért nem volt még senkid, nőknél ez szokott lenni a helyzet.
2016. aug. 10. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!