Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szekszárdon hol lehet ismerkedni?
22 éves vagyok. Hol a bánatban lehet ismerkedni ebben a városban, ahol a huszonéves korosztály van jelen?
Alibi sörözőben inkább csak a 40 -esek vannak újabban, ahogy régen is. Amikor voltak fiatalabb pultos csajok, akkor nagyon jó hely volt. Igényes és nagyon király hely, de nem az én korosztályom.
Mézesmadzag cukrászdába járók korosztálya nagyon vegyes, és nincs az az ismerkedős hangulata a helynek.
Platán sörözőt ajánlgatják, de számomra igénytelen hely, és nagyon kulturálatlan emberek járnak oda. Nem azt mondom, hogy mind, de javarészt az.
Yankee pub jó hely lehetne, de az utóbbi időben teljesen ki van hallva. Jár még oda valaki? Pedig frekventált helyen van, nem is értem.
Teke sörözőben volt olyan Péntek este, hogy csak a mi társaságunk volt jelen, kihalt hely.
Papa borozójában egy árva lélek sincs, akivel ismerkedni lehetne, pedig már ott is eltöltöttem nem kevés időt. Hát oda csak vedelni járnak az emberek.
Van ez az elefánt café bar, az milyen hely?
Ha tudtok, akkor mondjatok olyan helyet, ahová betévednek huszonéves lányok.
Köszönöm a válaszod!
Sajnos nem vagyok oda való. És sajnos nem árulhatok el semmit arról, hogy miért.
De további ötleteket szívesen fogadok ám!
Hát milyen helyeken lehet ismerkedni?
Nehogy elkezd, hogy a régi inkóba lehet ismerkedni.. Sárközből meg mindenféle faluból beszabadult idiótákból áll ki, akinek minden mondata végén ott a DIK. Nincs dik, mert akitől meghallom a társaságomban, azt pofán verem.
Ha másra gondoltál, szívesen hallgatlak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!