Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz fiúk szoktatok ismerkedni? és mi miatt vagytok még szüzek?
nem, nem szoktam.
azért, mert még nem dugtam egy csajjal.
27F
Igen, szoktunk.
Mert még nem találkoztam olyannal, akit szívesen az ágyba vinnék (bármilyen hihetetlen, nem ösztönlények vagyunk mi sem...)
23
A fene se tudja, hogy miért :(
33
Írnánk-e privátot?
Kinek és miért?
Szoktam ha ugy jon ki a helyzet,
én azert vagyok mert meg soha nem is csokoloztam, az egyik fogam nagyon kilog tehat valszeg bezavar csokolozas kozben majd(a fogszabályzo a listamon szerepel, de még mindig várat magara ), amit nagyon szegyellek. És félénk, izgulos vagyok(amit neha jol rejtegetek) ami abbol ered h meg nem erintettem meg ugy nőt és forditva. És félek h az izgulástól nem tudok ellazulni az agyban és ezért majd hominak gondolnak. (talán mert voltak olyanok akik annak gondoltak csak mert szűz az ember nem kéne ezt feltételezni)
És attol h tapasztalatlan vagyok nem jelenti azt h még a legyet is röptében ha tehetném, nem kell prosti.
30, privatot, hozzászolást nem kerek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!