Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy nem lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy nem lehet értelmesen ismerkedni manapság?

Figyelt kérdés
Nagyon sokszor fordult már elő velem hogy, kellemes beszélgetések közben eltűnik a másik fél... Persze volt olyan is hogy, én nem foglalkoztam valakivel, de bennem van annyi hogy közöljem a másikkal hogy mi a helyzet. De egyébként ha valakivel csak szimplán barátkoznék akkor is sok esetben túl gondolja a helyzetet és lelép....

2016. aug. 3. 11:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Valószínűleg pont azért mert a másik fél levágja, h nem egyeznek az érdekek, és nem akar tovább "időt pazarolni". Inkább tovább lép olyan felé ami az ő érdekeivel is egyezik.
2016. aug. 3. 11:14
 2/12 anonim ***** válasza:
74%
Pontosan! Fogalmam sincs, de engem is nagyon zavar. Várom a válaszokat... (F)
2016. aug. 3. 11:18
 3/12 anonim ***** válasza:

Ez a csak úgy eltűnik sajnos velem is megtörtént.

Én nem haragszom, ha elutasítanak, mindenkinek joga van hozzá, csak akkor mondja a szemembe (normálisan, ne bunkón), hogy bocs, de nem jössz be nekem, és ne tűnjön csak úgy el mikor már egy ideje beszélgetünk!

2016. aug. 3. 11:25
 4/12 anonim ***** válasza:
mert az emberek gyökerek
2016. aug. 3. 11:32
 5/12 anonim ***** válasza:

Kiről van szó? Pasi vagy csaj? Legalább ennyit leírtál volna a kifejtős részben!

A csajok hercegnőknek képzelik magukat, akik bármit megtehetnek. A pasik meg gondolom a sok csalódás után szarnak bele és ők sem jelentkeznek többet ha már kicsit sem olyan a dolog ahogyan azt ők szeretnék.

2016. aug. 3. 11:38
 6/12 A kérdező kommentje:
Elnézést, srác vagyok :) és egy lányról van szó.
2016. aug. 3. 11:52
 7/12 Noren1989 ***** válasza:

Nagyon egyszerű: idő.

Manapság már senkinek sincs semmire sem ideje, megismerni a másikat pláne nem. Ott a rövid (hosszú?) lista azon tulajdonságokról, amiket keres egyik ember a másikban. Ha nincs meg első/második/harmadik látásra, egyszerűen továbbállnak. Van másik, mindenki pótolható-típusú felfogás.

26/F

2016. aug. 3. 12:06
 8/12 anonim ***** válasza:
A kérdésre én is szeretnék választ kapni, sajnos belefutottam egy ilyen történetbe a nyáron... csak köztünk már több volt mint beszélgetés. Azóta sem kaptam magyarázatot, ezért kénytelen voltam felállítani a saját verziómat: jött egy érdekesebb valaki, és annyi energiát sem fordított rám, hogy közölje mi van. Szomorú, mert ezek a tapasztalatok tovább fokozzák az emberekben a kétségbeesést, rombolják a másik nembe vetett hitet.
2016. aug. 3. 12:30
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy amit te kellemes beszélgetésnek gondolsz, azt a másik fél nem...

Sok oka lehet! Valóban nem szép csak úgy szó nélkül lelépni.

2016. aug. 3. 12:38
 10/12 anonim ***** válasza:
Nálam is ugyan ez van, egy az egyben ahogy a kérdező leírta. Egyszerűen kicsit írnak 1-2 napig, aztán pedig felszívódnak... úgy látszik ennyire letolják vagy én nem tudom...
2016. aug. 3. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!