Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy nem lehet értelmesen ismerkedni manapság?
Én nem mindig vagyok használható egy hosszabb beszélgetésre. Van, akivel úgy néznek ki a beszélgetéseink, hogy 1-1 üzenetváltás között eltelik 1-2 nap. Mert nem egyszerre vagyunk online, elfoglaltak vagyunk, bármi közbejöhet, stb. Aztán ha valaki nem kelti fel annyira az érdeklődésemet, hogy én keressem, akkor nem keresem egy következő beszélgetésre. Nem gondolom, hogy nagyon magyarázatra szorul a dolog, 1-2 beszélgetés nem kötelez arra, hogy egymás nyakán lógjunk. Társkereső portálokon általában ha valakivel 1 hét után egyáltalán nem kerestük egymást, akkor azt a beszélgetést törlöm. Aki érdekel eléggé, azt úgyis kerestem volna, és nem szeretem, ha valaki játszmázik, hogy na, mikor fogom keresni, ha ő nem keres. Úgy gondolom, felnőtteknél ez úgy működjön, hogy akinek hamarabb eszébe jut, vagy jobban van ideje, vagy előbb van mondandója, az keresse a másikat, mindegy, hogy férfi vagy nő. Én nem játszmázok, egyébként ha valaki konkrétan rákérdez, megmondom, mi van.
Visszatérve a társkeresőkre, van olyan, ahol van "egyéb" mappa, és egyes üzeneteket nekem oda dobált be a rendszer, úgy ahogy Facebookon is van ilyen, csak ott van is logikája, a társkeresőn nem értem, mi alapján, de a fejlesztők biztosan tudják, ők írták a kódot. Szóval ha épp nem jut eszembe oda kattintani, van, hogy napokig vagy több hétig nem látom az oda került levelet, és a másik fél meg nem érti, miért nem reagálok.
Habár én fiú vagyok, volt már háromszor is egymás után, hogy én voltam az a fél aki leszarta a másikat, és eltűnt - úgyhogy lássuk mi volt az oka:
az első lány kereskedelemben dolgozott, és habár kereskedelmi szakiskolát is végzett, sajnos a szellemi színvonalán meglátszott, egyszerűen a röhögés fogott el, amikor írt nekem üzeneteket, mert idióta falusi szóhasználatokat vett fel, ráadásul semmi értelmesről nem tudtam vele beszélgetni, így letöröltem
a második lány már városi volt, ő ötödévre járt, de mikor értelmes dolgokról akartam beszélgetni vele, csak "xd xd nem tudom miröl beszelsz" meg igazából csak élt a szüleivel kb. életcél nélkül.... ja és 5 perc után már szerelmet vallott nekem badoo-n :D (nem röhögni)
tehát letöröltem...
harmadik lány pedig másik szomszéd faluba lakik, bejelölt facen, beszélgettem vele 1 órát, elmesélte a napirendjét:
nyomkodni a telefonon a chatet, sétálgatni, semmit tenni
Pont írt, mondtam hogy pill. telefon, majd írtam hogy még mindig telefonálok, angol személlyel...
ő: gyaaa írj nekem is
Írtam neki 5 mondatot angolul.
ő: nem értem írj magyarul
Én: de tanultál angolul?
ő: elvileg tudok
(alap angollal írtam.... xD)
...tehát letöröltem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!