Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 év körüliek, nektek is ilyen nehéz párt találni?
Figyelt kérdés
30 éves nő vagyok. 16 éves koromtól 27 éves koromig tartós több éves kapcsolataim voltak. 27 éves koromtól ezidáig nem találtam társat magamnak. Voltak több hónapos kapcsolataim, de mindig volt valami, vagy házas volt az illető, vagy nem passzoltunk, vagy csak szexet akart stb.... De a legtöbb csak szexet akar. Volt rá többször példa, ha nem kapták meg amit akartak,(pár napon belül) egyszerűen otthagytak, leléptek. 30 évesen már szerettem volna családot alapítani, de ha így haladok, nem tudom mi lesz velem :(((( Másnak milyen tapasztalatai vannak 30-on túl?2016. aug. 7. 22:29
31/48 Noren1989 válasza:
#30assal maximálisan egyetértek. Még annyit, hogy az emberi értékeket ismerd fel a pasidban, ne azt, hogy jajjdeszépeket ígér. Ígéretekkel teli a padlás, meg a pince is.
32/48 A kérdező kommentje:
Igen, elég türelmetlen vagyok :D Mondjuk ő talán rendesebb, mint a többi aki eddig volt. Ha valamit nem tart be, mindig talál valami jó magyarázatot, sokat dolgozik stb, amit én elhiszek, de nem hosszú távon.
2016. aug. 8. 00:24
33/48 A kérdező kommentje:
Például Badoo-ra se lép fel, mióta együtt vagyunk.
2016. aug. 8. 00:26
34/48 Noren1989 válasza:
Egy valódi hős!
No, szóval igen, azt hiszem, hogy jobban meg kell ismerned az emberedet, mielőtt elpocsékolsz rá éveket.
35/48 A kérdező kommentje:
A többihez képest ez is haladás, hogy nem társkeresőzik mellettem :D Én már ezt is értékelem :D És úgy tűnik, nem hazudik arról se, hogy mikor mit csinál, csak ez a fénykép dolog zavar.
2016. aug. 8. 00:31
36/48 Noren1989 válasza:
Hallod, ha ekkora gondok vannak, akkor jelentkezz be nálam. Nem nézegetek társkeresőt, ha van nőm, még meg is hallgatom....FÉNYKÉP JÖHET!!!
Vicc volt, nyugi. Szóval igen, ha nem fényképfóbiás, akkor van vaj a füle mögött.
37/48 A kérdező kommentje:
Szerintem holnap meg is mondom neki, hogy ha nincs kép, akkor ennyi volt. Tegnap is mondtam neki, de fel volt háborodva, hogy ő szeret, és, ha nekem így nem jó, ő akkor is szeretne engem megtartani, mint barátot, és segíteni engem bla bla. Egyszer amikor valamit lemondott, és szakítani akartam, rögtön másnap elvitt arra a helyre. Na majd kiderül lesz a fénykép vagy sem.
2016. aug. 8. 00:36
38/48 anonim válasza:
Ebben az egy hónapos kapcsolatban hányszor hoztad fel a szakítást, ha nem az történik, amit te akarsz?
39/48 anonim válasza:
igen!
nehéz a társ keresés
több éve keresem és sajnos nem találtam meg az igazi társamat,marad örökre a magány! :( 30N
szerencse kérdés az egész élet,a társ keresés is szerencsén múlik!
40/48 anonim válasza:
#39-és mindenki a maga szerencséjének a kovácsa. mindenki tehet róla, hogy megtalálja-e a szerencse, vagy sem. ha ilyen negatívan állsz hozzá, akkor persze, hogy negatív dolgok történnek veled, mert csak azokat veszed észre, rosszabbul érzed magad miatta és mások is ezt látják rajtad, így a társaságod se annyira élvezik, összejönni sem akarnak veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!