Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 év körüliek, nektek is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 év körüliek, nektek is ilyen nehéz párt találni?

Figyelt kérdés
30 éves nő vagyok. 16 éves koromtól 27 éves koromig tartós több éves kapcsolataim voltak. 27 éves koromtól ezidáig nem találtam társat magamnak. Voltak több hónapos kapcsolataim, de mindig volt valami, vagy házas volt az illető, vagy nem passzoltunk, vagy csak szexet akart stb.... De a legtöbb csak szexet akar. Volt rá többször példa, ha nem kapták meg amit akartak,(pár napon belül) egyszerűen otthagytak, leléptek. 30 évesen már szerettem volna családot alapítani, de ha így haladok, nem tudom mi lesz velem :(((( Másnak milyen tapasztalatai vannak 30-on túl?

2016. aug. 7. 22:29
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:

Hát ha külföldön vagy ne csodálkozz hogy házas férfiak találnak meg. Sokan letagadják az otthoni családot egy kis szexért. Én is ismerek ilyet mivel én is külföldöl élek.

Csak annyit mondok ha gyanakodik az ember az sosem alaptalan.

2016. aug. 8. 00:03
 22/48 A kérdező kommentje:
Direktben nem mondtam, hogy én házasodni szeretnék meg gyereket, de utaltam rá. Azt mondta ő is akar. De később. Ebben egyet értettünk. Na de a fényképre is azt mondta, hogy csinálunk majd de később. Nem bízok meg benne sajnos, a sok apró furcsaság miatt.
2016. aug. 8. 00:04
 23/48 A kérdező kommentje:
Utolsó igen sajnos ez így van...
2016. aug. 8. 00:05
 24/48 Noren1989 ***** válasza:

Hát nem mondom, de te választottad.

Ha zavarnak az apróságok, miért nem tetted lapátra már?

2016. aug. 8. 00:05
 25/48 A kérdező kommentje:
Hétvégéig várok, szerintem úgyse lesz semmi az ígéretből... aztán szakítok
2016. aug. 8. 00:06
 26/48 Noren1989 ***** válasza:
Jó. Akkor a kérdés: hány évet pocsékoltál el ilyenekre?
2016. aug. 8. 00:09
 27/48 A kérdező kommentje:
2 és fél évet kb.....
2016. aug. 8. 00:09
 28/48 Noren1989 ***** válasza:

Hogy szoktál ismerkedni?

Nem mondom, de azt hiszem, hogy itt van a kutya elásva: előbb leszel szerelmes, minthogy emberileg megismernéd az illetőt, tövirül-hegyire?

2016. aug. 8. 00:12
 29/48 A kérdező kommentje:
Volt, hogy interneten ismerkedtem, de gyakrabban élőben. Igen, van, hogy gyorsan szerelmes leszek. Mostani barátomnál is így volt.
2016. aug. 8. 00:15
 30/48 anonim ***** válasza:
100%

Harmincon felül, gyerek nélkül, még házas sem voltál, mondanod sem kell mit akarsz, pasik így is tudják.

Ezen kívül játszmázós csaj vagy, aki feltételeket szab, kitűzött célokat akar időre elérni, mint egy munkahelyi projektben.

Vedd lazábbra az egész párkeresést és próbáld élvezni a pasizást.

2016. aug. 8. 00:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!