Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 év körüliek, nektek is ilyen nehéz párt találni?
Meg kell mondjam, hogy a 30nak csak az alsó határát fogom súrolni...a pártalálás nagyon negm egyszerű feladat. A napokban is beszélgettem egy nővel, minden klappolt, csak túl érzéki oldalt is felfedezett bennem, így lapátra tett, készakarva.
Furák az emberek, s sokszor ők maguk sem tudják, hogy mit akarnak. Pl szexet én is simán szeretnék, de lehetne belőle szeretkezés is.
Családalapítás nálam szerencsére nem gond, 1: nem gondolkozok benne, 2:amúgy is van még 15évem.
26/F
Jah, elég nehéz... Már-már szinte lehetetlen... Nekem legalábbis nagyon mem megy... Pedig, nincsenek rossz adottságaim. Ki érti ezt?!
29/f
"Fizetést jelenlegi barátomnál se kérdeztem még."
Ha van párod, akkor miért panaszkodsz? Vagy további barátokat akarsz még mellé?
Még egy érv, hogy ne mérickéld az életedet máséhoz.
Nem ugyanabban tempóban alakulnak, fejlődnek ki emberi kapcsolataink. Nem ugyanúgy érik meg a személyiségünk, gondolkodásunk.
A fészbukot meg felejtsd el. Versennyé teszi az ember egyszerű életét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!