Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 év körüliek, nektek is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 év körüliek, nektek is ilyen nehéz párt találni?

Figyelt kérdés
30 éves nő vagyok. 16 éves koromtól 27 éves koromig tartós több éves kapcsolataim voltak. 27 éves koromtól ezidáig nem találtam társat magamnak. Voltak több hónapos kapcsolataim, de mindig volt valami, vagy házas volt az illető, vagy nem passzoltunk, vagy csak szexet akart stb.... De a legtöbb csak szexet akar. Volt rá többször példa, ha nem kapták meg amit akartak,(pár napon belül) egyszerűen otthagytak, leléptek. 30 évesen már szerettem volna családot alapítani, de ha így haladok, nem tudom mi lesz velem :(((( Másnak milyen tapasztalatai vannak 30-on túl?

2016. aug. 7. 22:29
1 2 3 4 5
 11/48 Noren1989 ***** válasza:
9es: csak a leányzó lassan gyermeket vállalna, ha jól tippelem.
2016. aug. 7. 23:28
 12/48 A kérdező kommentje:
Igen, van barátom, de úgy érzem, hogy ő is csak kihasznál. Jövő hétvégéig adok neki időt. Ugyanis gyakran előfordul, hogy megígér valamit, de nem tartja be. Gondolom azért, hogy vele maradjak, meglegyen a szex. Hétvégére is ígért valamit, ha nem teszi meg, annyi volt.
2016. aug. 7. 23:31
 13/48 A kérdező kommentje:
Igen, szeretnék egy olyan párt, akivel családot alapíthatok.
2016. aug. 7. 23:32
 14/48 anonim ***** válasza:
100%

ezek alapján nehéz megítélni, hogy milyen lehetsz és mi okozhatja a gondokat, de általában a kommunikáció hiánya (vagy nem megfelelő formája) szokta okozni.

azt mondod, egy hónapja vagy együtt a mostani barátoddal, de ha a hétvégi ígeretét nem tartja be, akkor lapátra kerül - miközben az a gondod, hogy nem lehet normális pasikat találni.

nem derült ki, hogy mi az ígéret, mennyire súlyos gond, ha nem tartja be, az sem, hogy mennyit foglalkoztatok már ezzel a kérdéssel, vagy megbeszéltétek-e egymással, hogy ez neked miért ilyen fontos dolog. de ha ennyire könnyen kidobod egyetlen probléma miatt, akkor talán te vagy most, aki esélyt sem ad a kapcsolat jobb jövőjének...

2016. aug. 7. 23:44
 15/48 A kérdező kommentje:
Igazad van, de volt más dolog is, például a hétvégén szerettem volna közös képet készíteni vele, de ő nem akar. Ilyen esettel akkor találkoztam, amikor az illetőnek felesége volt, és félt, hogy egy közös fénykép miatt lebukik. Nem szeretném, hogy az életemből hónapok elteljenek egy ilyen emberre. Lassan 31 leszek, 32, 33... De ez a szakítás egy próba lenne inkább, ha szeret, nem engedi a szakítást, ha beletörődik, akkor ennyi volt. Máskor is volt, hogy 2 napig nem beszéltünk, mert megharagudtam rá, és akkor is én írtam rá először...
2016. aug. 7. 23:49
 16/48 Noren1989 ***** válasza:
100%

Jajj, ha játszmázni akarsz, akkor ne akarj komoly kapcsolatot...

Mondd el neki a frankót, így, ahogy nekünk.

2016. aug. 7. 23:50
 17/48 A kérdező kommentje:
Elmondtam, de azt mondta ő szeret stb stb, és én akarok mindent tönkre tenni.
2016. aug. 7. 23:52
 18/48 Noren1989 ***** válasza:
Aha. Tehát úgy alapvetően nem ugyanúgy ítélitek meg a dolgot. Párod hány évvel fiatalabb?
2016. aug. 7. 23:55
 19/48 A kérdező kommentje:
29 éves.
2016. aug. 7. 23:58
 20/48 Noren1989 ***** válasza:
Nem nőtt még be a feje lágya? Tudsz vele távlatilag tervezni? Jabocs, hülye kérdés, nem. Nem is bízol meg benne. Miért nem?
2016. aug. 7. 23:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!