Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van olyan nő akinek így is kellek?
25 vagyok, mozgássérült(kerekesszék), vesebeteg és még kisebb nagyobb betegségek...
Egyedül alig vagyok képes valamire. Felöltözni, fürdeni, wc-re menni, vagy egyáltalán kiszabadulni az ágyból is segítség kell. Munkám van, de a pénzem semmire sem elég.
Szerintem depressziós is vagyok.
Régen önálló voltam, még népszerű is. Talán mondhatom így.
Mára már barátaim sincsenek.
Tudom, hogy az én hozzáállásom is számit, de nem tudom elképzelni, hogy kellek valakinek.
Kort és nemet is írjatok. Privát is jöhet.
25/F
Persze, h van no akinek "igy" is kellesz, ott van az a pasi akinek se keze se laba megis boldog hazassagban el:-))Hidd el a gyakori nem fedi le sem a realitast, sem azt h milyenek a nok, szoval ne ebbol az oldalbol indulj ki:-)
Masreszt rengeteg ember nem a kulsot nezi, es a kemia az ami szamit. Meg ha nem is tunik ugy, de sok no szeret gondoskodni masokrol, mert ez ad celt az eletuknek szoval barmi is tortenik SOHA ne add fel.
Kezdj el neten ismerkedni nem feltetlenul tarskereson, sokkal inkabb csoportokban beszelgetes, talalkozok, uj hobbi, elmaszkalas.....nem te vagy az egyetlen kerekesszekes a vilagon es a legtobb hasonlo gondokkal kuzdo embernek is van baratnoje.
Van egy ismerosom, o pl nem kerekesszekes viszont valami betegsege van es a hasan hord egy tasakot amibe kakil. Most ez igy hulyen hangzik, de a hasara van rogzitve egy tasak amibe pisil, kakil es komolyan valami olyan szintem budos, h elkepeszto-megis van ferje, gyereke, baratai.
A tesom baratnoje pl vak, semmi nem lat megis a tesom szerelemes bele, szoval nem ilyen dolgokon mulik az elet:-)Azoknak is nehez akik egeszsegesek, sztem az a fontos h ne ugy nezz magadra, h "oooo en a szerencsetlenseg" hanem ugy, hogy attol h biz dolgokat nem tudsz megcsinalni attol te meg egy ertekes es szeretheto ember vagy:-)
Szeretni, adni, bizni, egyutt nevetni, szerelmesnek lenni te is tudsz, mas kerdes, h nem jarsz, de azzal semmi baj nincs:-)Hidd el, jonni fog a hozzad illo lany, de ehhez az kell ertekeld magad, ismerkedj es legyel pozitiv (tudom konnyu mondani:-)))Nagyon konnyu depressziosnak lenni, de amikor erzed, h eppen lefele ivel a hangulatod gondold azt h basszus, ilyen erovel eppen jokedvu is lehetnel es forditsd at a gondolatot:-)Sok sikert es kitartast:-)
30/N
Szerintem nem, mivel te egy teljesen más kategóriát képviselsz az emberek között.
Hozzád egy hivatásos ápolónő kell, aki ápol téged, de csak ennyi.
Azért lásd már reálisan az életet, ne legyenek olyan vágyaid, mint egy egészséges embernek, mert sokszor még nekik is gondjuk van a párkereséssel! Bocsi, ha egy picit durva voltam.
Tanácsom: változtass hozzáállást, kezdj önismerettel foglalkozni, kezdj el amennyire lehetséges mozgatni a tagjaidat, ne hagyd el magad, kerekesszékkel is lehet valaki boldog!
Utolso, kicsit durva voltal...
Kerdezo, en ismertem is olyat es hallottam is tobb olyanrol, hogy kerekesszekes vagy valamilyen testi fogyatekkal elo embernek volt tarsa, olyan is volt, hogy szinten serult, de olyan is hogy teljesen egeszseges, sot, még gyerekuk is szuletett.
A kisugarzason, hozzaallason mulik minden. "Az vagy, amit gondolsz!" Ajanlom, hogy olvass sok pozitiv gondolkodasrol szolo konyvet, vagy a Hozleiter Fanny konyvet tudom nagyon ajanlani!!:)
Mindenki lehurrog a válaszom miatt, viszont azt észre se veszitek, hogy miket tanácsoltam a kérdezőnek a végén!
Tipikus magyarok vagytok, csak a negatívat vagytok képesek észrevenni, viszont a pozitívat meg nem!!
Ha a kérdező nem kezd el önismerettel foglalkozni és egy gyökeres változáson átmenni szellemileg és hozzáállásilag, úgy vágyakozhat társ után, nem fogja megkapni a várt személyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!