Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha belemegyek egy szexkapcsolatba, mivel rendesre senkinek sem kellek?
Utoljára a gimiben volt pasim, de azóta semmi, pedig csomó randim volt már, és sok embernek adtam esélyt. Mindig eltűnt mindenki a randik után, hiába volt csók, hiába mondták, hogy tetszem nekik, de valahogy nem eléggé, és ezt már nagyon meguntam.
Most próbálkozik nálam egy srác, igaz, hogy csak szexre, de elég rendesnek tűnik, és irtó jó pasi is ráadásul, szóval úgy döntöttem, hogy belemegyek a dologba, aztán majd lesz, ami lesz. Volt már egy ilyesmi kalandom, szóval nem ismeretlen a dolog.
Ti mit tennétek a helyemben?
20L
Én nem képzelek ebbe bele többet, tudom, mit akar.
Hm, hát sokszor semmit nem mondanak, de volt olyan pl. aki azt mondta, hogy nagyon tetszem neki, csak most szingli akar még lenni, valaki azt mondta, hogy örülne neki, ha találkoznánk még, de aztán semmi nem lett belőle, volt olyan, aki azt mondta, hogy nem ért engem egyáltalán és eltűnt, valakivel csak haverság maradt utána, stb. Mikor mi. De amúgy tök normális srácok voltak, egyik sem ez a tipikus nőcsábász.
A válaszaidból úgy tűnik, hogy mikor normális módon akartál kapcsolatot sosem jött össze. Próbáld meg másként.
Menj bele a szexen alapuló kapcsolatba, mégis mit veszíthetsz?
Csak nyerni tudsz rajta, vagy kielégülsz és boldog leszel, vagy lehet ( hiába írhatta a srác, hogy csak szex lehet ő is fenntartja a lehetőségét kapcsolatra) össze is fogsz tudni jönni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!