Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz lehet, hogy egy átlagos lánynál sokkal többen próbálkoznak, mint egy nagyon csinos nőnél, így az átlagos lányok válogatósabbak? Ezért érdemesebb nagyon jó nőknél is próbálkozni?
Lehet benne valami. Én ismerek egy duci lányt, aki már 3 éve tartós kapcsolatban, és van három szép lány - sőt az egyik életem legszebb lánya, akit valaha láttam -, akiknek meg csak 1-2 rövidebb kapcsolata volt, és most sincs senkijük.
Persze az is lehet, hogy ők jobban válogatnak, és ezért nem jönnek össze akárkivel, hanem megvárják a legjobbat.
#21: Sok kevésbé szép embernek pont azért van hosszú kapcsolata, mert örülnek, hogy találtak valakit. Szomorú, de rengeteg ilyet látok a környezetemben. A 2 fél azt hitte, hogy sosem lesz senkije, egymásra találtak, összejöttek, pár hónap happy... Aztán mindketten csorgatják másra a nyáluk, de tudják, hogy esélytelen a dolog.
Az előnyösebb külsejű emberekre nem jellemző ez a fajta ragaszkodás, tudják, hogy könnyedén találnak mást.
A kombináció a lényeg. Össze jöhettek egy átlagon felüli nővel, hosszú távon úgyis az fog számítani, hogy természetileg mennyire jöttök ki egymással.
Hiába fog felizgatni egy nő 24 órában, majd szép lassan neki is kijönnek az emberi vonásai és azt már annyira nem fogod izgalmasnak találni.
Ugyan úgy ahogy nem biztos, hogy a leghelyesebb férfivel fogja átélni a nő a legjobb szexuális élményeit, attól a hapi még természetre lehet nulla.
Azért találom baromságnak a 10/ listázást is, mert kizárólag a külső alapján kategorizál. Ráadásul a belőni valaki elég szubjektív dolog, mert eleve eltérőek az ízlések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!