Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy kell bánni, megtartani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell bánni, megtartani egy nagyon csinos nőt egy átlagos pasinak?

Figyelt kérdés

Úgy néz ki alakul egy nagyon csinos 9-es, 10-es csajjal valami. Én egy átlagos kis pocakkal rendelkező nem csúnya 30 éves pasi vagyok. Meglepő hogy akar tőlem valamit egy ilyen nő......de úgy nézz ki igen, mert már csók is volt.

Attól félek, hogy nem tudom megtartani... Mit tudok tenni hogy meg is tartsam ezt a bomba igen jó csajt.

2016. aug. 3. 21:13
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk fejezd be a pontozast,a bekategorizalast...gondolom o nem ugy tekint a dologra,hogy o a szepseg,te meg a szurke eger ..

legyen olyan amilyen vagy. Figyelj ra oda,ennyi.

2016. aug. 3. 21:20
 2/10 anonim ***** válasza:
Verd ki a fejedből azt, hogy ő tízes. Persze, gyönyörűnek látod, ez természetes, de viselkedj vele ugyanúgy, mint egy "átlagos" nővel. Nem földönkívüli teremtés, ő is ugyanolyan ember, mint mindenki más.
2016. aug. 3. 21:20
 3/10 anonim ***** válasza:
impossible mission
2016. aug. 3. 21:28
 4/10 anonim ***** válasza:
82%
Ne parázz rá, hanem tégy úgy, mintha 5-ösnek látnád. Lazán poénkodj, flörtölj, incselkedj és ha oda kerül a sor, kegyetlenül nyald ki és keféld meg.
2016. aug. 3. 21:44
 5/10 anonim ***** válasza:
a magadfajta srácok nagyobbb jelentőséget tulajdonítanak a csóknak mint egy olyan csaj mint ő....számodra egy csók valami olyasmi mint egy fekete fehér romantikus film happy endje...nős ő szerintem a fiúhaverjainak is úgy köszön kb....
2016. aug. 3. 21:51
 6/10 A kérdező kommentje:
5.Így csókolná a fiú haverjait is? (kb. 5 percen keresztül egymás szájába voltunk)
2016. aug. 3. 21:55
 7/10 anonim ***** válasza:
31%
Az nálla semmit nem jelent. Hagyd a francba, mert leejtő. Olcsó húsnak hig a leve
2016. aug. 3. 22:06
 8/10 anonim ***** válasza:
Ugy h szabadon engeded, nem csekkolod, bem feltekenykedsz, dicsered, kimutatod h fontos neked, figyelsz ra es hasonlo dolgok ja es nem kicsinyled le magad elotte, szal ez a "ooooo en olyan ronda vagyok te meg annyira gyonyoru" duma hanyagolhato:-)))
2016. aug. 3. 22:06
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Kikefélve a lelkét, és egyben gondozva is azt.
2016. aug. 3. 22:42
 10/10 anonim ***** válasza:

Csak én hittem azt hirtelen hogy kilencedikes/tizedikesről van szó első olvasásra?xdd

Egyébként ne parázz a dolgon, az megöli a kapcsolatot (tapasztalatból mondom), okkal van veled, lát benned valami különlegeset amit masban nem. Gratula a hölgyeményhez, legyetek együtt sokáig:D

2016. aug. 3. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!