Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társfüggő lennék?

Figyelt kérdés
Ha van párom, akkor máris nagyobb az önbizalmam, de ha otthagynak akkor már is magam alatt vagyok, értéktelennek érzem magam, egy nagy nullának, aki nem jó senkinek. Már egy éve hogy randiztam senkivel, teljesen magam alatt vagyok. Ilyenkor élni sincs kedvem, most is úgy érzem magam. Amikor randizok egy fiúval és dicsér, és azt naiv módjára elhiszem, de ha dobnak, akkor ezek szerint még se igaz hogy én jó vagyok. Amikor randizom valakivel, én a legtöbb dolgot elnézem nekik, még a késést is, csak azért mert már vágyom valakire. Persze akaszkodni senkire nem akaszkodtam, mert voltak napok, amikor nem találkoztunk. L/24
2016. júl. 31. 17:50
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyok társfüggő.
2016. júl. 31. 19:07
 12/16 A kérdező kommentje:
Vagyis nem érzem magamat boldognak társ nélkül.
2016. júl. 31. 19:08
 13/16 anonim ***** válasza:

Akkor nem értem miért tetted fel magad ellen a kérdést. Inkább magányos vagy, és marcangolod magad társ nélkül, ami egy normális emberi reakció.

Mi az, ami miatt szétmentek a korábbi kapcsolataid? Egy harmadik miatt? Mennyi ideig tartott a leghosszabb?

2016. júl. 31. 19:16
 14/16 anonim ***** válasza:

Ezt én is pontosan ugyanígy érzem... Ha nincs mellettem a párom (aki most nincs), akkor nincs kedvem semmihez, szomorú vagyok, be vagyok fordulva, értéktelennek érzem magam nem megyek sehova...

De amikor meg van párom, akkor szó szerint szárnyasok. Tele vagyok energiával, tele vagyok ötletekkel, szervezem a programokat, megyünk jobbra-balra... És ezt imádom, és ezt akarom, e nem tudom nekem ez egyedül, magamtól nem megy. Kell valaki, aki inspirál.

2016. júl. 31. 19:16
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha társfüggő lennél, akkor nem telne el egy év úgy, hogy ne randiznál senkivel. Inkább csak kevés az önbizalmad, nem megfelelő az énképed, ezért beszélsz ilyen negatívan magadról! Önismeret!!!
2016. júl. 31. 19:34
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem keress fel egy jó pszichológust
2016. júl. 31. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!