Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arrol hogy a legtöbb egyedülállo
férfit lenézik?
Figyelt kérdés
Van aki nem tehet róla, nincs tapasztalata, szűz, nem sajátitotta el hogy kell felszedni vagy jelek alapján kommunikálni nőkkel, ehhez képest sok nő provokálja őket, amitől még inkább befordulnak vagy meg utálják a nőket. Ehelyett azt kéne nők felől hogy segitenének, nem pedig hátráltatnák.. Mert sokan első ránézésből olyan alpári modon közelitik meg a férfit mintha valami kutya lenne.. Oké biztos forditva is igy van, de szerintem nagyobb arányba van több egyedül állo férfi.. Persze nők meg ugy állitják hogy ez nem igy van.. De azért nekik össze jönnek randik, lehetőséfek, az már más dolog hogy használják ki a helyezetet.. Az én tapasztalatom az hogy sok nő vár valamire.. Van egy csomo lehetőségük, nem mennek bele, és persze vannak akik öket is lenézik, és ezzel jönnek mikor azt mondják hogy milyen nehéz
Hová van rádírva hogy egyedülálló vagy? Nem kell azt hirdetni és állandóan nők után kajtatni minden arra járót megkörnyékezni! Hanyagold a témát és járd a magad útját,törődj a magad fejlesztésével! Aztán ha valamelyik nő akar valamit tőled, az majd szól.Ha nem ,az se baj.
2016. júl. 31. 09:39
2/14 anonim válasza:
A legtöbb nőben semmi empátia nincs, különösen a csúnya férfiak iránt.
2016. júl. 31. 09:40
3/14 anonim válasza:
Semmit... :D Magasról teszek rá, hogy engem ki néz le és ki nem. Nincs se időm, se energiám más nyomorával foglalkozni. :)
2016. júl. 31. 09:51
4/14 anonim válasza:
Mi alapján kéne segíteni nekik, hogy nőhöz jussanak? A nőket ki segíti, mikor nem elég szépek, nem elég formásak, hogy őket válasszák, mert az "átlagos" lány igazából kifejezetten szépet jelent a férfiak szótárában és ez alá nem adnak? És nem, az "átlag alatti" nőnek nem jut randi, mert ott állnak sorban az egyedülálló férfiak ugyanannál a pár nőnél, akik nyilván válogathatnak és megtehetik, hogy flegma p*csák és elküldik a férfiakat, mert úgyis jön másik...
Nem tudom te milyen lehetőségről beszélsz, nekem nőként még soha nem volt kapcsolatom, egy kezem is túl sok, hogy összeszámoljam hányszor hívtak randira, pedig már bőven nem vagyok tini.
2016. júl. 31. 10:07
5/14 anonim válasza:
#4 Rengetegen hívtak már randira, csak egyik se nézett ki elég jól neked, ezért nem számítanak.
2016. júl. 31. 10:11
6/14 anonim válasza:
Ne az én %-al pls.
Amùgy kérdezõ, sajnos ha ez van akkor kamuzz. Nem szép dolog, de ùgy tûnik kell... :S
2016. júl. 31. 10:14
7/14 anonim válasza:
Amondó vagyok, hogy (bármi oknál fogva is, de) ők teszik jól, hogy egyedülállók maradnak, mert fölös belemenni egy kapcsolatba, ha az pár hónapon belül tönkremegy. Nem nézem le őket, mert nő nélkül is lehet tartalmas életet élni.
2016. júl. 31. 10:32
8/14 anonim válasza:
"Az én tapasztalatom az hogy sok nő vár valamire.."
Olyan férfira várnak: 10/10 szupersexytökéletes férfira + mesében illő gazdagság és ugy foglalkozzon vele a nővel mint atyaúristen királynő lenne.
2016. júl. 31. 12:26
9/14 anonim válasza:
Hát pedig van igazság abban, amit a kérdező ír. Lehet nincs rád írva, hogy egyedülálló vagy, de rövidebb-hosszabb beszélgetések után simán kapsz olyan reakciókat, hogy:
"aki egyedülálló ilyen korban/még nem volt senkije, azzal valami baj van"
"én nem akarom tanítgatni, legyen tapasztalt"
"ahhoz túl sok mindent kellene a nulláról kezdeni"
stb.
Ez olyan önbizalomromboló tud lenni, mintha én egy lánynak kerek-perec megmondanám, hogy ronda az arca, és felejtse el, hogy valaha is így valaki elfogadja...
2016. júl. 31. 12:29
10/14 anonim válasza:
Jaj, ne tegyünk már úgy, mintha a nőkkel szebben viselkednének... Az itteni elméletek szerint az összes "normális" nő foglalt, azaz aki egyedülálló, azzal valami probléma van, csak saját maga tehet róla, tehát meg is érdemli. 30 feletti nő meg már csak maradék, aki örüljön, ha valaki leáll vele...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!