Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenkinek jár jó csaj/pasi?
Személy szerint nem értek ezzel egyet, amit pár gyk-s pasitól olvasni, hogy nekik bizony járna csinos, szép barátnő.
Már miért is járna?
De kedves urak, ugye nem sértődnének meg, ha a nők pedig azt mondanák, hogy nekik pedig jár jóképű, izmos pasi?
"Álljatok csak sorba a "jóképű, izmos pasik"-nál, egy-két éjszaka nektek is jut előbb-utóbb, meg HPV. Meg a menetrendszerű csalódás. Sok szerencsét."
Fú de csípi valakinek a szemét, ha vicaverzáról van szó. :)
Mert csak a jóképű, izmos pasik lehetnek HPV-sek, a csinos, szép csajok nem?:D
Ez ilyen egy nemre vonatkozó betegség?:)
11-es
Engedelmeddel elmagyaráznám neked.
1. a HPV minkét nemet fertőzi, de szinte kizárólag a nőknél okoz tüneteket és ez a vírus a méhnyakrák messze legnagyobb számú előidézője.
Szóval a HPV elkerülése igenis nektek fontosabb elsődlegesen.
2. De, a csinos, szép lányok is lehetnek HPV-sek.
Viszont akkor adódik a kérdés, hogy mi fordul elő jelentősen nagyobb gyakorisággal: hogy sok átlag nő lefekszik ugyanazzal a kevés jóképű, magas, szuper pasival VAGY sok átlag férfi fekszik le ugyanazzal a kevés szép nővel?
Nyugodtan mondd, ha van bármi kérdésed.
Bírom ezt a kenjük a másik nemre, nekünk nem olyan fontos dumát. De azért hidd el a pasiknak is máshogy görbülne a szájuk, ha kiderülne, hogy elkapták a HPV-t. :D
Egyébként meg van megelőzési módja, Mr. Belekötökanőkbe, óvszernek hívják.
Ms.Elterelematémátamiténnyitottam, természetesen igen, ha a HPV vagy a terhesség minket érintene, mi viselkednénk nagyon idióta mód. Ezt mindannyian aláírhatjuk
"Egyébként meg van megelőzési módja, Mr. Belekötökanőkbe, óvszernek hívják."
Ez sajnos nem igaz. Többek közt a HPV is fertőz gumin kívül(bőrkontakt), tehát hogy tiszta legyen, a gumi nem véd meg a HPV-től. Jó példa erre a manapság szokatlanul nagy arányban megjelenő garatrák a férfiknál, ami a HPV-s puncinyalás miatt alakul ki, ez is bizonyított tény.
Just FYI: [link]
Akkor ne nyaljál puncit. :D
Senki nem kényszerít rá.
Amúgy még mindig nem a betegségeken kéne, hogy menjen a téma.
Én értem, hogy fájó pont ez egyeseknél, hogy nem jut nekik punci, ezért törvénybe akarnák vésni, hogy megkaphassák, de ez nem így megy.
Senkinek semmi nem jár csak úgy ingyen.
A kedvencem az elhízott, igénytelen pasik, akik nem értik miért nem kaphatnak szép, vékony barátnőt.
A sült galamb még senki szájába nem repült soha.
Ha már felvetődött, véleményem szerint jellemzően azért fordulhat elő, hogy több nő jön össze akár ugyanazzal a férfival, mert ezek a nők az ilyen hóhányóktól is tartós kapcsolatot remélnek, azok meg összevissza hazudoznak nekik azért, hogy megdönthessék ezeket a nőket. Nők ilyet ritkábban csinálnak, nem tagadom, hogy olyan is van, mégis kevesebb. Szóval ez inkább a férfiakat minősíti negatívan. Nekem az első barátom volt olyan, hogy kapcsolatról kapcsolatra ugrált, nem nevezném egy adonisznak, de én akkor, 19 évesen, még annak is örültem, hogy valaki észrevesz, nem jutottunk el szexig, hamarabb kiderültek a disznóságai, én viszont ebből arra jutottam, hogy jobban odafigyelek az intő jelekre. Nem is ugrottam bele újból ilyen kapcsolatba azóta sem.
Egyébként hasonló hasonlóval nagyobb eséllyel próbálkozik, mint a nagyon különbözőknél.
Kapásból például vegyünk egy olyan embert, aki odafigyel a külsejére, nem extrém módon, de annyira, hogy fitt legyen, tiszta. Aztán vegyünk egy másik embert, aki ezekre nem figyel oda, elhagyja magát. Kapásból nem csak a külső tér el, hanem az életstílus is, még ha össze is jönnek, a legritkább esetben veszi fel a tunyább fél a tempót, és nem gyakori az sem, hogy össze tudják egyeztetni, a gyakoribb az, hogy a tunyább lehúzza a másikat is, aki addig odafigyelt magára, vagy hosszú távon a rózsaszín köd elmúltával megőrjítik egymást, mert az egyik ilyen, a másik olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!