Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak általában milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak általában milyen jelekből következtetnek arra ismerkedéskor, hogy a nő le akarja őket koptatni?

Figyelt kérdés
2016. júl. 26. 21:07
1 2
 1/13 Noren1989 ***** válasza:
61%

Semmilyenből!

Mi addig nyomulunk, míg durván nem küldesz el a picsuszba.

#a többség.

26/F

2016. júl. 26. 21:09
 2/13 anonim ***** válasza:
64%
Például azt mondja, bocsi mennem kell, randim van.
2016. júl. 26. 21:12
 3/13 A kérdező kommentje:
hat ezt én is tapasztaltam :) de most az van, hogy nem veszik észre, vagy észreveszik, csak leszarják?
 4/13 anonim ***** válasza:
88%
Hallgatagság, némaság, nem természetes mosoly, nem természetes beszédstílus, beszédmodor, hanglejtés, elképesztően rövid, tömör, beszélgetésgyilkos válaszok (igen, ja, hja, hát ja, aha stb.), vagy tipikus "vedd már észre magad a válaszaimból, hogy nem érdekelsz" reagálások, nem kérdezés, nem érdeklődés, zárkózott, elforduló testtartás stb.
 5/13 anonim ***** válasza:
Több férfit akarsz egyszerre lekoptatni??
2016. júl. 26. 21:16
 6/13 anonim ***** válasza:
35%
A férfiak általában milyen jelekből következtetnek arra ismerkedéskor, hogy a nő le akarja őket sz_pni? akarod mondani :D
2016. júl. 26. 21:22
 7/13 anonim ***** válasza:

Egyrészt a férfiak ahhoz vannak szokva, hogy ha valaki valamit szeretne, valami baja van, akkor azt megmondja - néma gyereknek az anyja se érti a szavát.

Szóval a finom nôi jelzéseket nem igazán szoktuk érteni - márpedig száminkra elég sok minden számít finom jelzésnek, amit a nôk egyértelmûnek hisznek.

A másik dolog, hogy én pl. lesz...om, hogy a nô mit jelez, ha valamit akar (vagy épp nem akar), akkor szedjen össze annyi gerincet magában, hogy egyenesen megmondja nekem - ennyi korrektséget és tiszteletet én is megérdemlek.

Szóval ha nem mond nemet, és nincs jobb dolgom, akkor folytatni fogom, már csak szórakozásképpen is, hogy lássam, mikor gyûlik össze elég vér a pucájában ahhoz, hogy végre egyenesen megmondja a valót. Persze ilyenkor már csak szórakozom, és ha idôvel össze is jönne, akkor is csak dugásra kell - viszont mivel benne se volt annyi korrektség, hogy egyenesen utasítson vissza, ezért ezt én se szoktam az orrára kötni.

Nem állítom, hogy gyakran jött össze így a dolog, de akkor, amikor igen, az nagy elégtétel volt.

2016. júl. 30. 12:18
 8/13 A kérdező kommentje:
a nő nem akart téged, de te ennek ellenére belemanipuláltad egy dugásba. ehhez csak gratulálni tudok. egyáltalán, milyen önbecsülésed lehet, ha ennek tudatában szexeltél vele? ennél már a krvázás is jobb. egyébként sem gondolom, hogy ez lehetett a szitu, mint amit ide leírtál. szerintem annyira rámásztál már, hogy úgy volt vele, hogy másképp nem fog tőled megszabadulni, ezért inkább lefeküdt veled, hogy végre szakadj le róla és nyugta lehessen. Tényleg, ehhez milyen önbecsülés kell már? Döbbenet.
2016. júl. 30. 17:38
 9/13 anonim ***** válasza:

Ja, mert a nôk arról híresek, hogy csak úgy lefekszenek valakivel, csak hogy végre hagyják ôket békén. Hát persze:)

De látom a dolog lényegét nem sikerült felfognod: a kölcsönösséget.

Tudom, hogy ez a legtöbb "nô" számára felfoghatatlan, de a másikkal szembeni alapvetô udvariasság és a másik tisztelete nem csak a nôknek jár ki, hanem a férfiaknak is ugyanúgy. Illetve pontosabban: akkor jár, ha te is megadod a másiknak.

Tehát férfiként én is elvárom a velem szembeni korrektséget és tiszteletet a z adott nôtôl. Ebbe pedig beletartozik az is, hogy ha nem szeretne tôlem semmit, akkor mutat annyi tiszteletet és korrektséget az irányomba, hogy ezt egyenesen felvállalja, és meg is mondja nekem. Ha ez megtörtént, akkor megköszönöm neki az addigi találkozókat (elvégre azért szerettem volna többet tôle, mert élveztem ezeket), és sok sikert kívánok a további párkeresésben.

Ha velem korrekt valaki, akkor én is maximálisan így állok a másikhoz.

De ha nem az, és minimális tiszteletet se adja meg, akkor tôlem sincs semmi alapja elvárni azt - és ha olyanom van, akkor nem is kapja meg.

2016. júl. 30. 23:57
 10/13 A kérdező kommentje:
"Ja, mert a nôk arról híresek, hogy csak úgy lefekszenek valakivel, csak hogy végre hagyják ôket békén. Hát persze:) " te magad írtad le, hogy koptatni akart. Ennek tudatában dugtad meg. Kérdezem sokadszor. Hol az önbecsülésed?
2016. júl. 31. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!