Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkedéskor kerüljön szóba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedéskor kerüljön szóba a szex, vagy inkább ne?

Figyelt kérdés

Hallottam már mindenféle véleményt, de nem tudom, mi lenne a legjobb. Ha nem kerül szóba, lehet azt hiszi a másik fél, hogy csak barátnak tekinted, ha meg igen, akkor nyomulósnak/ribinek tart majd...

Szerintetek?

2016. máj. 22. 21:45
 1/7 anonim ***** válasza:
41%
Lehet hogy maradi vagyok, de legalább 3szor kellene szexelnem egy lánnyal, hogy szóba kerüljön az ismerkedés...
2016. máj. 22. 21:48
 2/7 ~OnLány~ ***** válasza:
100%

Nem illik már az első randin felhozni a témát, vagyis szerintem.

Sokféleképpen rá lehet vezetni valakit, hogy nem csak barátkozni akarsz, nem kell ezzel a kérdéssel letámadni.

2016. máj. 22. 21:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk eddig valahogy mindig szóba került ha többet beszélgettünk mondjuk online a tali előtt és így mindenki tudta a másik elképzelésit nagy vonalakban attól függetlenül, hogy aztán lett-e valami a történetből. Szerintem ez nem hátrány, mert egy párkapcsolatban súlya van a dolognak. Nem kell mindent egyből részletesen kibeszélni de ha szóba kerül, szerintem menekülni sem kell.
2016. máj. 22. 21:53
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én igyekszem minél később felhozni, addig meg más gesztusokkal fejezem ki, hogy nem csak barátként tervezem a jövőt. Vannak a szexnél fontosabb dolgok az összeillés terén, először azokat igyekszem felderíteni.

24/F

2016. máj. 22. 21:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Ja! Lehetöleg az elsö megszolitásnál.
2016. máj. 22. 23:22
 6/7 anonim ***** válasza:
79%

# 3 válaszadóhoz csatlakozom, nekem is szóba került mindig már az ismerkedés során, nagy vonalakban a szexualitás. Nem vettem tolakodónak, lehet úgy is beszélni róla, mint mondjuk a hobbikról, vagy a kedvenc kajákról, és nem is lényegtelen szempont! Volt, akivel azért rekedt meg az ismerkedés, mert kiderült, hogy annyira eltér a szexuális igényszintünk, preferenciáink, hogy teljesen felesleges ismerkedni. Én a magam részéről sokkal kellemetlenebbnek tartanám, ha menet közben derül ki az ilyesmi, ezért szeretem tisztázni.

N

2016. máj. 22. 23:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Ahogy a helyzet hozza. Én lányként nem nagyon szoktam szóba hozni, mert ha olyan a srác, akkor félreértheti a dolgot és kellemetlen helyzetet szülhet. Viszont ha arrafelé terelődik a beszélgetés, de előtte már másról is hosszasan és értelmesen tudtunk beszélgetni, akkor nem zavar már első találkozáskor sem. Szóval nem kell mindenáron kerülni a témát, de előtte éreznem kell, hogy nemcsak erre megy ki a játék (amennyiben tényleg őszintén így van).
2016. máj. 23. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!