Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek szokott ilyen érzésetek lenni ismerkedéskor?
Figyelt kérdés
Nekem mindig olyan hül.e érzésem van ismerkedéskor, és nem tudom hogy mit is kellene kérdeznem (még ha csak sima beszélgetésről és nem randizásról is van szó..) Nehezen ismerkedem, nem nyílok meg könnyen és feszengek is..
Nem sűrűn jönnek oda, vagy kezdenek el ismerkedni velem..kort és nemet is24f
2012. jún. 6. 18:02
1/3 anonim válasza:
Nekem konkrétan olyan érzésem van hogy "nincs semmi mondandóm, milyen alapon mennék oda? nyilvánvaló hogy azért mert bejön, arra fog gondolni hogy a seggét meg a mellét néztem és dughatnékom van, úristen mit gondol majd rólam" Szóval nekem az a legnagyobb nehézségem az ismerkedéssel, hogy az odamenetelhez mindenképp egy ismerkedésen kívüli okot kell (kellene) találnom...
25/F
2/3 anonim válasza:
Én akkor feszengek ha az illető az a nagy dumás fajta, mert hirtelen alig tudom követni a mondandóját, ha viszont félénkebb akkor sokkal jobban meg tudok nyílni és eszembe jutnak a kérdések, mondanivalók. 22/L
3/3 anonim válasza:
Ezzel nem lenne gondom, én csak szimplán nem vagyok olyan jó, amilyen lenni akarok. Rossz árut meg minek akarnék eladni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!