Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Netes ismerkedéskor miért vagytok visszautasítóbbak?
Figyelt kérdés
Személyes ismerkedéskor sokszor beszélgetek lányokkal, esteleg még több is, most megpróbáltam neten is keresni, mondván hátha itt találok egy kicsit zárkózottabb hölgyeményt, aki a mindennapok problémáit is megérti. Hát ez nem így történt. Mi lehet a probléma? Rossz ez a netes ismerkedés úgy ahogy van?2011. dec. 2. 22:08
1/18 anonim válasza:
szerintem igen ! mert én alapból nem írok vissza az ilyenekre !
3/18 anonim válasza:
Nem elég intelligensek az internet használatához.
4/18 anonim válasza:
előző vagyok : mert általában az ilyenek akik neten írtak mind átcsaptak bunkó parsztba meg jött az így megb@szlak úgy megb@aszlak.... :/ úgyhogy én már nem vagyok vevő az ilyenekre...
5/18 anonim válasza:
hát akkor inkább ismerkedj személyesen ha úgy amúgy is jobban megy! meg az sokkal jobb is :)
6/18 A kérdező kommentje:
Mivel neten úgysem ír vissza senki, max 10-ből egy valaki. :/
2011. dec. 2. 22:16
7/18 anonim válasza:
Én csak a nagyon tuskókat utasítom vissza vagy akik messze vannak. Amúgy én is neten ismerkedem. :)
20/N
9/18 anonim válasza:
Ellenőrizd a típushibákat, hogy nem csinálsz-e valamit rosszul.
Amúgy meg tény, hogy mindentől függetlenül is sokaknak kell írni, amíg valaki válaszol, mert van, hogy sokan fenn felejtik magukat, alábbhagy a lelkesedésük, vagy csak simán rossz napjuk van, stb. ... szóval kitartás meg szerencse is kell hozzá, de azért a részletekre is oda kell figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!