Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Netes ismerkedéskor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Netes ismerkedéskor miért vagytok visszautasítóbbak?

Figyelt kérdés
Személyes ismerkedéskor sokszor beszélgetek lányokkal, esteleg még több is, most megpróbáltam neten is keresni, mondván hátha itt találok egy kicsit zárkózottabb hölgyeményt, aki a mindennapok problémáit is megérti. Hát ez nem így történt. Mi lehet a probléma? Rossz ez a netes ismerkedés úgy ahogy van?
2011. dec. 2. 22:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
de te hány éves vagy ?
2011. dec. 2. 22:43
 12/18 anonim ***** válasza:
a legtöbb ilyen netes próbálkozás akarva-akaratlanul is perverznek hangzik. társkereső oldalon talán nem, próbáld meg ott.
2011. dec. 2. 23:03
 13/18 anonim ***** válasza:

Szerintem is igazuk van a többieknek.

Meg ha interneten valaki rámir , akkor gondolhatnám h csak simán szórakozik , v hamis profilt csinál , meg az ilyen dolog veszélyesek , föként ha odáig jutna a dolog h találkozni köllene.Meg honnan tudjam h pl amit irsz magadról az igaz vagy nem , mert azért más ha élőben , találkozok veled , v látoma barátaidat stb.

Meg az előzőhöz fűzve, halottam márhigy raboltak el láynokat , v házakat raboltak ki , szóval, a legjobb az élőben ismerkedés.

2011. dec. 3. 00:16
 14/18 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Gondolom hallottál olyat is, hogy nem így raboltak el lányokat, nem így raboltak ki házakat. Persze 10-en évesen minden veszélye, meg kis 20-on éves lányoknak is rejt veszélyeket, de semmivel sem veszélyesebb, mint a személyes ismerkedés.

Nekem inkább arról meséltek a lányok, hogy sok hülyével találkoztak, de ez már levélben vagy telefonban is ki szokott derülni.

2011. dec. 3. 07:26
 15/18 anonim ***** válasza:
Mert nem nézel ki jól a képeiden.
2011. dec. 3. 08:32
 16/18 anonim ***** válasza:

Netes ismerkedés nem működik. Én teljesen normális, barátságos, kedves leveleket szoktam írni, és leszarja mindenki, nemhogy visszautasítanak, vissza sem írnak.

Amúgy se csúnya se szép nem vagyok.

2011. dec. 8. 14:25
 17/18 anonim ***** válasza:
Mert kamuinfókat is írhatsz magadról,és a netes ismerkedésekből nem szokott értelmes dolog kisülni.
2011. dec. 10. 17:31
 18/18 anonim ***** válasza:

Ha párkapcsolati ismerkedés kategóriába írsz az ismerkedéskor, akkor a csajok nem értik, h miért hétköznapi problémákról szövegelsz nekik szerintem. Én sem érteném.

Ha meg megértést keresel, akkor csak szimplán baráti ismerkedéses oldalon tedd, vagy szögezd ki előre, h mit akarsz.

2011. dec. 10. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!