Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk! Nektek jól esik, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek jól esik, hogy az a nő, akivel napok óta beszéltek vagy skypeoltok, az arra a felvetésetekre, hogy menjünk el randizni, azt reagálja, hogy de már nekem te a barátom vagy á ( nem akar többet és ezt csak akkor közli)?

Figyelt kérdés
Van egy nő, vagyis volt. 5 napon át minden nap skypoltunk, amúgy társkeresőn ismertem meg. Máshol tanult, így nem mindig jár haza, addig skypoltunk. Nagyon jól elbeszélgettünk esténként. Mondta, hogy annyira jó, hogy így egyezik a gondolkodásunk. 5 nap utána mondtam neki, hogy úgyis jön haza, mi lenne, ha élőben is összefutnánk. Erre megváltozott, azt sem tudta hol van. Azt mondta, de én már a ,,haverja" vagyok. Neki szinte csak pasi barátai vannak. Ne rontsuk el már az egészet azzal, hogy többet akarok. Meg ő ismerkedik egy nagyon helyes sráccal, de az kicsit csipkelődik vele, így velem jobban kijön beszélgetés terén, de vele akar járni majd. Az a baj, hogy azt mondtam, hogy nem viccből beszélgettem vele napokat és kinyomtam a camot. Megsértődött. Azt mondta, azt hitte én más vagyok. Csak az a szörnyű, hogy én már a 3. alkalommal is szúrtam oda bókokat, hogy ilyen jó csaj miért éppen itt tölti az idejét esténként velem, miért nem éli az életét. Persze fura volt, hogy a jó csaj felvetésre sosem reagált. Na mindegy. Csak engem ez szíven ütött. De lehet az itteni pasiknak jól esik, ha egy lány, akivel több napja beszélnek, és az ,,havernak" nyilvánítja őket.
2016. júl. 23. 08:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Jól nézel ki, van esélyed?
2016. júl. 23. 10:25
 12/17 anonim ***** válasza:
51%

"Vagy nyomulok és kiütöm a jópasit, jó dumával, rámenősséggel."

Ha az meglenne, akkor most a másik pasi lenne a barát, és te lennél a pasi...

(persze, sőt, nyerhetnél a lottón, vehetnél egy Porschét, és akkor nem kell jó duma meg rámenősség sem, mert a csaj magától jön)

2016. júl. 23. 10:30
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem tudsz dumával kiütni egy olyan pasit, aki jobban néz ki nálad.
2016. júl. 23. 10:31
 14/17 A kérdező kommentje:
De ugye ez hendikep, ennek semmi értelme, hogy csak jobban néz ki. Ez csak adottság, nem kvalitás.
2016. júl. 23. 10:51
 15/17 anonim ***** válasza:
46%
Így van, de a nőknek akkor is csak ez számít.
2016. júl. 23. 10:54
 16/17 anonim ***** válasza:

"De ugye ez hendikep, ennek semmi értelme, hogy csak jobban néz ki"

Öregem, jobb ha ehhez hozzászoksz. Tudod, hogy mennyi hendikep van a világon, amit sosem fogsz tudni ledolgozni? És nem csak a csajozás terén, hanem mindenhol ezzel fogsz szembesülni.

Okos ember ezzel tisztában van, ahol tudja, ott ledolgozza a hátrányát, ahol nem tudja, ott keres olyan területet amiben ő is sikeres lehet

2016. júl. 23. 11:00
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

'ilyen jó csaj miért éppen itt tölti az idejét esténként velem, miért nem éli az életét. ' - Hallod az ilyen szövegeket felejtsd el! Szánalmas, borzasztó. Ne csodálkozz, hogy nem kellesz neki már bocs. Soha többé ne mondj ilyet! :D Lehet legközelebb egy normális csaj szúrsz el ezzel.

Amúgy a csaj egy közhelyparádé, tipikus buta liba. Ne sajnáld, hogy nem jött össze.

2016. júl. 23. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!