Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok fiatal férfi miért fogdosással akar udvarolni?
Figyelt kérdés
Beszélgetés helyett a derekamat fogdossák, pár perc után bújnának, hasonlók... Nem öltözöm k**vának, nincs kint semmim, ők is teljesen normálisnak tűnnek. Ez lenne manapság az udvarlás módja? Ilyenekből alakulnak ki kapcsolatok? Tényleg nem értem.2016. júl. 18. 18:46
1/14 anonim válasza:
Milyen körülmények közt van ez?
Egy discoban? Mert akkor ne csodálkozz.
Ha a buszon, akkor kiálts segítségért és menekülj.
2/14 anonim válasza:
Mert agyilag visszamaradott egysejtű élőlények.
Az intelligenciaszintjük sosem fogja kiverni a plafont.
4/14 anonim válasza:
Én már az első randin megujjazom a kiszemelt nőket.
5/14 anonim válasza:
Kérdezd meg tőlük, honnn találnám ki más miért udvarol úgy ahogy.
6/14 anonim válasza:
nem tudom 30 múltam de sosem udvaroltam fogdosással...
7/14 anonim válasza:
Valószínűleg mert máskor már működött a dolog. Visszahúzódó pasival nem lesz ilyen gondod.
8/14 anonim válasza:
Mert ezzel nagyobb sikert lehet elérni, mint a klasszikus udvarlással.
9/14 anonim válasza:
Legtöbb nőnél beválik ez szórakozóhelyeken. Az hogy nálad épp nem,honnét találják ki??
10/14 anonim válasza:
velem is csinálják....hagyom hogy elbizakodottá váljanak de úgyse adom meg a számomat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!