Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a fiú többet akar tőlem barátságnál?
Szerintem igen, de még sem lép semmit. :(
Folyamatosan beszélünk neten, sokat kérdezget, és emlékszik mindenre, amiket mondtam neki, a múltkor elhívott találkozni kettesben, és bár sokára ért haza aznap, de még éjfélkor is hajlandó volt utazni miattam, hogy fussunk össze. Ahogy hazaért, már írt is nekem rögtön, meg már szervezi a következő talinkat, el akar vinni kirándulni egy nagyon szép helyre.
Ez mind szép és jó, de semmi olyan megmozdulása nincsen, amiből levenném, hogy bejövök neki. Pl. nem érint meg véletlenül, nem húzódik közel hozzám, nem bókol nekem, stb. Tény, hogy nagyon félénk srác, de tényleg nagyon, de azért akkor is léphetne valamit.
Nekem kellene kezdeményeznem?
ő már kezdeményezett, de megrekedt egy szinten...adsz neki elég bátorítást, hogy merjen lépni?
23F
A nőknek is legalább ugyanannyi eszköztáruk van arra, hogy kezdeményezzenek anélkül, hogy azt feltűnnek a másik nemnek, szóval csapasd, ha tetszik!
Te is ugyanúgy hozzáérhetsz "véletlenül", mondhatsz kétértelmű dolgokat, dicsérheted anélkül, hogy nyíltan a szemébe mondanád.
Lehet nem akarja elkapkodni a dolgokat. Az én párom is ilyen volt. Még az első csókunk is jóval a járásunk után volt, azt hittem már sosem akar megcsókolni, de csak a megfelelő alkalomra várt, hogy az szép és tökéletes legyen...
Tedd egyértelművé.
Én személyszerint nem járok el kirándulni kettesben egyik haverommal sem. Biztosra veszem, hogy többet akar. :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!