Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez a fiú többet akar tőlem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a fiú többet akar tőlem barátságnál?

Figyelt kérdés

Szerintem igen, de még sem lép semmit. :(

Folyamatosan beszélünk neten, sokat kérdezget, és emlékszik mindenre, amiket mondtam neki, a múltkor elhívott találkozni kettesben, és bár sokára ért haza aznap, de még éjfélkor is hajlandó volt utazni miattam, hogy fussunk össze. Ahogy hazaért, már írt is nekem rögtön, meg már szervezi a következő talinkat, el akar vinni kirándulni egy nagyon szép helyre.

Ez mind szép és jó, de semmi olyan megmozdulása nincsen, amiből levenném, hogy bejövök neki. Pl. nem érint meg véletlenül, nem húzódik közel hozzám, nem bókol nekem, stb. Tény, hogy nagyon félénk srác, de tényleg nagyon, de azért akkor is léphetne valamit.

Nekem kellene kezdeményeznem?

2016. júl. 13. 14:09
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Mégis milyen jeleket kellene még adnom? Nem fogok az ölébe ülni és megcsókolni... Ha erre vár, akkor keressen mást.
2016. júl. 13. 14:45
 12/17 anonim ***** válasza:
:) Senki nem gondolja, hogy le kellene teperned. (Ugye nem, srácok?) De valóban segítened kell neki. Egy félénk fiú megteszi azokat a dolgokat, amikről köztudott, hogy kell: ír neked, érezteti, hogy figyel rád, programot (randit) szervez, de az olyan finom dolgokban, mint hogy hogyan közelítsen, már tanácstalan. Ha mentek kirándulni, egész nyugodtan belekarolhatsz például, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne.
2016. júl. 13. 15:17
 13/17 A kérdező kommentje:

Ha lenne eszed, és végig olvasnád a kommenteket, rájönnél, hogy pont, hogy nem én akarok kezdeményezni.

Különben meg nem kell irigykedni a Soundos fiúkra, hogy nekik jut pina:)

2016. júl. 13. 15:42
 14/17 anonim ***** válasza:

12-es vagyok. Ez a "ha lenne eszed" nekem szólt???

100%-ban segítő szándékkal írtam. Úgy értelmeztem, érdekel ez a fiú. A helyzetből számomra az derül ki, hogy ő nem mer lépni, tehát neked kell, ha akarsz valamit.

2016. júl. 13. 16:00
 15/17 A kérdező kommentje:
Nem, egy másik kommentelőnek, csak már törölték a hozzászólását.
2016. júl. 13. 16:01
 16/17 anonim ***** válasza:
Akkor jóvan akkor! Már kezdtem volna megbántódni. :)
2016. júl. 13. 16:05
 17/17 A kérdező kommentje:
Hát most annyit csináltam, mikor legutóbb taliztunk, hogy séta közben direkt jó közel mentem mellette, de nem húzódott el. :)
2016. júl. 13. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!