Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti mit gondoltok arról, ha egy lány csak szexet akar tőletek?
Figyelt kérdés
Ha nektek is csak szexre kell a lány, akkor örültök neki, hogy nem lesznek bonyodalmak, vagy akkor is sérti az egótokat?2016. júl. 16. 14:42
1/8 anonim válasza:
Ha egy lány csak szexet akar valakitől, akkor az a lány másra nem is jó, így aztán örülök neki.
2/8 A kérdező kommentje:
Néha van olyan, akivel komoly kapcsolatot is el tudnék képzelni, de ritka az olyan srác.
2016. júl. 16. 15:06
3/8 anonim válasza:
Én örülnék neki és nem sértené az egómat. Szeretem, ha egy lány tisztán és érthetően fogalmazza meg, hogy mit akar.
4/8 anonim válasza:
Az ilyen lány említésre sem méltó nálam.
25/F
5/8 anonim válasza:
Volt egy lány, akinél tepertem, aztán kiderült, hogy csak szexet akar. Elhajtottam a fenébe, nem kell ilyen nő. A végén kiderült, hogy jól döntöttem, mert igénytelenül összefeküdt mindenkivel, szerintem beteg is lehettem volna tőle.
6/8 anonim válasza:
Az ilyen lányok valahogy nem igazán tudnak érdekelni. Ha nagyon tetszik, akkor lehet, hogy belemegyek, de nem szívesen. Számomra az ilyen lányok érdektelenek, elveszik az egész dolognak a varázsát. Bennem ott van a vadászösztön és elég lehangoló ha egy lány ilyen könnyen adja magát, kiábrándító tud lenni, még ha a lány tetszett is korábban.
7/8 anonim válasza:
Nos, a korábbi válaszolókkal ellentétben engem nyugodtan "kihasználhatna" egy ilyen lány. Egyáltalán nem sértene a dolog. :)
8/8 anonim válasza:
Nem igazán zavarna, mivel nincs semmi bajom önmagammal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!