Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek jól esik, hogy az a nő, akivel napok óta beszéltek vagy skypeoltok, az arra a felvetésetekre, hogy menjünk el randizni, azt reagálja, hogy de már nekem te a barátom vagy á ( nem akar többet és ezt csak akkor közli)?
Éppen ezért nem érdemes az ilyen csajokkal komolyabban tervezni ha NEM-et mondtak (a legyünk csak barátok = nem).
Az oké, hogy egó fényezőnek jó vagy, hogy élvezi az udvarlást, hogy adott esetben ha a csúcspasi éppen nem ér rá, akkor elviheted moziba, vagy jól jön, hogy van kocsid, esetleg ha költözik, akkor segíthetsz cipelni, de másra nem nagyon kellesz, arra is csak addig, amíg meg nem un.
Mivel ezekben a szerepkörökben nem akarok tetszelegni, így inkább ilyenkor távozom, és keresek tovább olyan hölgyet, aki IGEN-t mond
Olyan 25 lehettem, amikor kifogtam egy olyan lányt, amiről #5-ös írt. Eleinte nem derült ki, hogy van pasi, mert "már szétmentek", aztán kiderült, hogy még mindig hajt a srác, de közben nekem folyton panaszkodott, hogy vele nem lehet beszélgetni, soha egy sort nem olvasott még életében, nem lehet elmenni moziba (ha nem lövik agyon benne egymást), vagy színházba vagy bárhova, velem meg milyen jó, de már amúgy is szakítottak.
Így aztán lelkes voltam, eljártunk 1-2 helyre - mint barátok -, aztán egy nap rájöttem, hogy igazából én megadom neki mindazt, amit nem kap meg szellemi téren, de valójában ha a pasi csettint, akkor ugrik, nekem meg itt semmi jövőm nem lesz azon túl, hogy segíthetek neki elköltözni, mert az összes haverja közül nekem van csak kocsim.
Azóta elég komolyan veszem ezt a "legyünk csak barátok", meg "veled milyen jól lehet beszélgetni" dolgot. Sok lány barátom van, de ilyen szerencsére ma már egy sincs közöttük.
Kulsore nem jossz be neki, nem vonzodik ugy irantad, de arra jo vagy, hogy fenyezd az egojat.Meg persze az unalmas perceiben, estein te jol elszorakoztatod...Ennyi, amit toled akar.
Bocsi, nem akartam ezzel megjobban lehuzni a kedved. De nokent mondom neked, hogy ez a csak total hulyenek es semmibe nez. Ugyanis, ha en nem akarok egy pasitol semmit, akkor azt kozlom vele, hogy ne elje bele magat a dolgokba...
Lepj tul a sztorin, ennyit tudsz tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!