Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Teljesen normális, értelmes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen normális, értelmes, önálló férfi vagyok 30 felett valamivel. Mennyire csökkennek a pártalálási esélyeim azzal, hogy se házasságot, se gyereket nem akarok soha?

Figyelt kérdés

2016. júl. 22. 16:51
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%
Ha akarna, tudna. Ez eleg gyenge volt.
2016. júl. 22. 18:19
 12/24 A kérdező kommentje:

Te 76%-os, kedves válaszoló.

Nem nagyon értem meg a válaszaidat.

Nem tudom mire reagálsz, semmit nem fejtesz ki és az ékezetek kihagyása sem segít megérteni téged.

2016. júl. 22. 18:26
 13/24 anonim ***** válasza:
Vannak akiknél ettől nőnek az esélyeid, csak meg kell találni őket. Nem minden nő akar házasodni és gyereket.
2016. júl. 22. 18:28
 14/24 anonim ***** válasza:
20%
Ohh..bocsánat. Szerintem èrtetted amit írtam. Nekem úgy tűnik, csak kifogás rèszedről, hogy nem tudnál felelőssèget vállalni egy gyerekèrt. Inkább alapból nem akarsz, talán nyűgnek tekintenèd. Nem kell itt a körítès. A válaszom pedig hasznos volt. Vannak hozzád hasonló nők, de szerintem kevesebben. Remèlem elèggè kifejtettem.
2016. júl. 22. 18:31
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

ha egyik se kell akkor mi a fenének pár? O.o

én se akarok se gyereket, se házasodni.. de párt se.. Azért nem cseszem el önző módon más életét.

2016. júl. 22. 19:44
 16/24 A kérdező kommentje:

Köszi 14-es, így már értettem.

Sztem az 5-ös válaszoló is te voltál, az is elégg összefüggéstelen volt, aztán a 9-es "választ " sem tudtam értelmezni, a 11-es válaszod pedig továbbra sem túl értelmes. Azt sem látni, hogy kihez beszéltél, az ékezetek miatt a ragozás is csuklik, de az utalás, hogy "ez elég gyenge volt", egyszerűen értelmezhetetlen bármelyik válaszra vagy írásomra.

Továbbra is tartom, hogy nem volt hasznos egyik válaszod sem, de tényleg előfordulhat, hogy csak nekem van gyenge felfogásom. Akárhogy is, mi nem lennénk kompatibilisek soha :)

(mondhatni hamarabb jutnánk dűlőre a gyerekkérdésben, mint hogy kommunikálni tudjunk)

Igazából egyet tudok veled érteni, nyűgnek(is) tekinteném a gyereket és valóban nem akarok.

Valaki megkérdezte az okát és igyekeztem röviden kifejteni.

Ettől még igaz, amiket írtam(a körítés). Valószínűleg amennyire nem vagyok ragaszkodó az emberekhez alapból, annyira ragaszkodnék hozzá és úgy érzem, hogy ezzel teljesen feladnám azt, aki vagyok és ezt nem akarom.

A pozitív hatásai egy gyereknek viszont annyira nem ajzottak fel soha, hogy bármennyire is ellensúlyozza a félelmeimet, kétségeimet vagy épp a kényelmességemet.

Szóval hoztam egy pragmatikus döntést és szeretnék tisztességes életet élni egy párral, aki ugyancsak nem akar gyereket.

Remélem, hogy én is elég érthető voltam számodra, kedves 76%.

2016. júl. 22. 19:47
 17/24 A kérdező kommentje:

15-ös

Mi volna az alternatíva?

Egyéjszakás * 1001?

2016. júl. 22. 19:48
 18/24 anonim ***** válasza:
58%

Sokáig én is úgy voltam vele, hogy nekem sem kell gyerek és házasság sem...

De ez aztán változott! Lehet, hogy nálad is fog.

Ha én összejönnék egy hasonló mentalitású férfivel, mint amilyen te is vagy, akkor nem is az zavarna a legjobban, hogy nem akarja ezt a két dolgot, hanem a dolog miértje.

Nekem kicsit ez úgy jön le, hogy te kb. semmiért sem vagy képes az életben felelősséget vállalni. Pedig hidd el, hogy minden tettünkért felelősek vagyunk...

Persze van esélyed a nőknél, mert biztos akad hasonló gondolkozású nő is. De aki kicsit is továbbgondolja ezt, az azért rájön, hogy egy nagy gyerek lehetsz, aki csak úgy él bele a nagy világba minden felelősségtudat nélkül.

2016. júl. 22. 20:13
 19/24 anonim ***** válasza:
37%
Vegyél egy tengerimalacot akkor, ő soha nem fog reklamálni.
2016. júl. 22. 20:31
 20/24 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem 30 fölött nem lehetetlen küldetés.

Akinek fontos a házasság és a gyerek, már elkelt.

2016. júl. 22. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!