Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "Miért nem kellek a nőknek kérdések" margójára?
Amikor a nőknél sikertelen férfiakat itt nevetség tárgyává teszik a női válaszolók és azt mondják, hogy a belső értékeikkel(keserűség, önbizalomhiány) van a gond inkább, vajon miért nem értik meg, hogy soha nem jut el oda egy ilyen srác sem, hogy a belső értékei miatt bukhasson el?
A külső szűrőn hamarabb buknak el.
Ez így egy érvelési hiba az ilyen nőknél, mert könnyebb eltolni, mint felvállalni bárminemű felelősséget a kérdésben.
Nézzétek, akikről beszéltek ilyenkor, hogy pl. úgy megy oda, hogy minden nő r*b*nc, de te biztos nem, vagy hasonlók, ott egyrészt nem kell felmentést kérnetek semmiért sem, mert jogos, hogy az nem kell, nekem se kéne.
Másrészt viszont nem is erről beszéltem.
A fenti oélda már kapott esélyt, felszólhatott, meghallgattad és mondhatta volna azt is, hogy szépek a fülbevalóid, kiemelik a szemed színét...
Az, hogy nem tette, nem a ti hibátok.
A fenti esetekben kaptak esélyt.
Amiről én írtam a kérdésben, amikor esélyt sem kapnak.
Semmiféle olyan választ, reakciót, amiből látszana, hogy egy percig csak, de férfi lehetett(volna), mert a nő nyitott volt rá, nem nézte le, mert alacsony,
Márpedig ez a helyzet az esetek többségében.
Volt olyan is, hogy mikor közelítettem, már akkor mutatta az ujjával, hogy ne...
Tudod 13-as, mindenki pont ezzel szokott érvelni.
Láttam ilyet... van egy ismerősöm, akinek a barátjának a volt szobatársa is...
A baj az, hogy a nők akkor szavaznak, amikor rájuk kerülne a sor a nem magas férfikkal.
Másokra hivatkozni?
Hát igen, persze, járjon vele, ha neki megfelel... én nem fogok.
Az ebben a furcsa, hogy még a dagadt nőkre is nagyobb kereslet van, mint az alacsony férfiakra.
A dagadt nő is végső soron nő, aki mindenben meg tud felelni, amit egy nőtől elvárnak. Egy dagadt nő pozitív tulajdonságait kiemelik, sőt kéretlen dicséreteket is kap, hogy lám ma milyen csinos(önmagához képest), eljár sportolni nagyon helyesen, jókat tud főzni és enni is és persze odaadóbbak az ágyban.
A társadalom torkánt is folyton lenyomják őket, lásd Dove és egyéb reklámok és nem azt mondom, hogy ez helytelen, mert jó irányba tereli az embereket, az elfogadás irányába, de a kérdésem az, hogy vajon ki döntötte el, hogy az alacsony férfi az csak egy GDP-termelő robot lehet, semmi más?
Miért nincsenek alacsony férfiakat elfogadtató kezdeményezések?
Ennyivel kevesebbet érnénk a mozgássérülteknél, sztómásoknál, cigányoknál, dagadtaknál?
Bárki más sírására nyitott a társadalom, pénzeket különítenek el számukra, felkarolják őket és a világot is átalakítják az ő kényelmükre(rámpák, pelenkázók, szélesebb ülések, kvóták,stb.), de ha egy férfi alacsony, egyszerre kell küzdenie az kilátástalan esélytelenségével és a nevetségesség és közöny egyfajta perverz együttesével, amivel az emberek viseltetnek a problémáik iránt.
Amikor alacsony férfiakról van szó, folyton a szélsőségeket mutatják fel nekik, hogy rövidre lehessen zárni a kellemetlen témát.
Nézd meg Napóleont vagy Tom Cruise-t, mennyire körbe vannak rajongva.
Aha, tehát ha ki akarok lépni az árnyékomból, háborús hadvezér vagy top hollywoodi színésszé kell lennem?
Mi van utánuk?
Nem vádolok senkit. Nem egy kollektív összeesküvést akarok sugallni, de mindenki egyénileg nézi le az alacsonyakat.
Ez egy olyan alap, amivel mindig kevesebbnek lehet minket mondani, hisz elrejthetetlen, és nem kell semmiféle tehetség, tudás hozzá, hogy jobb legyél nálam.
Egy alacsonyt sosem sakkban akarnak legyőzni, észrevettétek?
Mindegy, elteszem magam mára. Kicsit sok bennem a keserűség.
"Miért nincsenek alacsony férfiakat elfogadtató kezdeményezések?"
Ugorj el moziba! "Életem NAGY szerelme" címmel megnézhetsz egy ilyen kezdeményezést.
Az én kedvesem alacsony. Alacsonyabb nálam. Pedig csak 167 vagyok. Van olyan barátom, aki épphogy van olyan magas, mint én; mindig volt barátnője. Ismerek egy srácot, épphogy köszönőviszonyban vagyunk; neki is általában van barátnője. Nemrégiben elég kitartóan fel akart szedni egy elvált srác. KB ő is épp akkora, mint én. Nem a magasságú miatt utasítottam el, hanem mert mindketten kapcsolatban vagyunk.
Tudod, mi a közös bennük? Egytől egyig vidám emberek, vicces és hatalmas dumával és személyiséggel. Ebből kiindulva (ha csak a környezetemben ennyi ellenpéldát látok) bizton mondhatom; nem a magasságon múlik. Csak vmire fogni kell. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!