Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az idő múlásával egyre nehezebb a nőknek a társkeresés mert szépen lassan csökken a vonzerő?
Figyelt kérdés
2016. júl. 19. 14:58
1/34 anonim válasza:
Hát, ez gondolom a férfiaknál is így van... Mégiscsak vonzóbb egy 20-40 éves férfi/nő, mint egy 70 éves...? nem?
2/34 A kérdező kommentje:
1. A vonzeró ereje az érett ivarsejtek függvénye. És egy 40-50éves férfi átlagban vonzóbb mint egy ugyanilyen korú nő
2016. júl. 19. 15:07
3/34 anonim válasza:
Ez mindenki esetében így van.
A fiatalság vonzóbb, mert életerőt, vágyat, szenvedélyt sugároz.
4/34 anonim válasza:
Engem évek óta csak a 40 feletti nők vonzanak pl.
5/34 anonim válasza:
Jó esetben, ha már a vonzerőm elkezd csökkeni, már van férjem, gyerekeim, így nem is lesz szükségem arra, hogy más férfiaknak tetszelegjek.
20/L
6/34 anonim válasza:
Amúgy kérdező, nem tudom hallottál-e róla, de a vonzerő nem mindig a külsőben rejlik...
7/34 anonim válasza:
20L Azért én annyira nem dicsekednék, belegondoltál abba, hogy van még vagy 50-60 max 70 éved halálig ?. Ezalatt az idő alatt (nem kivánom) de bármikor veszíthetsz a vonzerőből.ha érted mire gondolok. Az hogy te már megtaláltad meg mnagy a szerelem, nem jelenti azt hogy minden gond mentes is marad ebbe az időbe. Lehet 5 év múlva már más lesz a tapasztalatod, véleményed dolgokkal. De nem azért hogy rosszat kivánjak.
8/34 anonim válasza:
Ezt úgy írod, mintha a nők 30 felett bibircsókos boszorkányokká változnának, a pasik meg, mint a jó bor, az idő előrehaladtával "nemesednek" és egyszer csak több ezer George Clooney-val találjuk szembe magunkat. A valóság ezzel szemben az, hogy az alacsony pasi továbbra sem fog megnőni, a nyikhaj srácnak - ha addig nem sikerült - az életkor előrehaladtával még nehezebb lesz izmot felszedni és a legtöbb pasi elkezd "szépen" kopaszodni (amin ugye a magassághoz és az archoz hasonlóan nem lehet változtatni). Ezzel szemben, egy (már átlagos is) csaj, amennyiben nem hagyja el magát (pl. szülés miatt), akkor a kozmetikai és bőrápoló cuccok miatt ha nem olyan rosszak a génjei, 45 évesen is simán lehet MILF kategória, ami mondanom sem kell, életkortól függetlenül minden pasi számára vonzó. Mondom ezt úgy, hogy huszonéves srác vagyok, de az utcákon én elég sok olyan +30-35-ös nőt szoktam látni, akiknek simán megengedném, hogy "megrontsanak".
9/34 Sunshinedoll válasza:
Alapvetően igen, a társadalom vonzóbbnak tartja a fiatalabb nőket. férfiak esetében az öregedés megbocsájtható, sőt, kifejezetten vonzó. Nőknek TILOS öregedni. Ez a helyzet :D
10/34 anonim válasza:
Exanyósom ötven múlt. 40 feletti pasija nem volt. Nevetve kérdezte, hogy mégis mit csináljon egy ötvenes fickóval?
A vonzerő nem kor függvénye. Anyóspajtiból szinte kirobbanik az életöröm, vidám, mosolygós, kedves és rettentő okos.
A fiával nem jött nekünk össze, de örülök, hogy ő a lányaink nagymamája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!