Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az idő múlásával egyre nehezeb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az idő múlásával egyre nehezebb a nőknek a társkeresés mert szépen lassan csökken a vonzerő?

Figyelt kérdés
2016. júl. 19. 14:58
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
75%

Harminc felett több férfi tart vonzónak, mint húszévesen.

És amíg nagyon sok nő odafigyel a külsejére, addig 35 fölött a jó pasi ritkább, mint a fehér holló. Nagyon kevés sportos, ápolt, és elegáns férfit látni.

Ettől még lehet reménykedni, hogy eljön a ti időtök... ne adjátok fel!

2016. júl. 19. 15:40
 12/34 A kérdező kommentje:

11-es és a többiek. Lehet nyugodtan nyugtatni magatokat de bizony 35 felett nagyon kevés nőt tartunk vonzónak. Általában csak lyukat látják a férfiak. Én csúnya 30 éves pasiként nem állnék szóba idősebbel mert már nem vonzóak. Legtöbb férfi ismerősöm csak egy gyirs5numerát lát egy 35 felettibe.

Ezt a cikket ajánlom figyelmetekbe

[link]

2016. júl. 19. 16:05
 13/34 Titusztitusz ***** válasza:
63%
Az egyáltalán nem törvényszerü dolog,hogy az idő múlásával csökken a női vonzerő törvényszerüen...Pl.néhány napja összefutottam egy nővel,akit utoljára vagy 25 éve láttam...Éshát akkoriban, kb.18 évesen egy jellegtelen szürke kisegér volt az illető, most meg negyven felett olyan volt,mint egy álomnő...Az ember el se akarta hinni,hogy a két nő ugyanaz...Éshát voltak már máskoris hasonló élményeim e téren...
2016. júl. 19. 16:19
 14/34 anonim ***** válasza:

én pont így vagyok a harminc feletti pasikkal.

Egyre nagyobb a pocak, és egyre kisebb a teljesítmény.

A jobban kinézőnél már befigyel pár gyerek.

Amit egyébként nem is lenne kizáró ok, de számolni kell arra, hogy közösre már nincs igény, illetve hogy sokkal kevesebb idő jut a párkapcsolatra.

Plusz, bár ez személyes tapasztalat csupán, de a harmincas ismerőseim hisztiznek a gumin.

Hát ha még valaki megpedzenti nekik, hogy kéne egy nemibaj-teszt.

Húszas pasikkal nem volt ilyen gondom.

Vagy a normálisabbakat fogtam ki, vagy tájékozottabbak.

2016. júl. 19. 16:22
 15/34 A kérdező kommentje:
egy olyan nőt mutassatok már nekem aki vonzó negyven évesen...
2016. júl. 19. 16:23
 16/34 anonim ***** válasza:
70%

Kérdező, így ne csodálkozz ha magányos maradsz!

Sok szép, csinos és fiatalos nő van 30 felett is, csak ki kéne nyitni a szemedet!

Ismerősöm keresztanyja, elmúlt már 40 és úgy néz ki mint egy huszonéves.

Látom vannak igényeid, amiket elvársz de nyújtani nem tudsz.

Ítélkezel a nők felett, miközben saját magadnak kéne mondanod a kritikát a tükörben...

Sajnállak. :(

2016. júl. 19. 16:30
 17/34 A kérdező kommentje:

16. Persze sok szép nő van az idősebb korosztályban is, de valahogy szexelni nem szeretnél velük.

[link]

2016. júl. 19. 16:35
 18/34 anonim ***** válasza:
87%

Szeretnél vagy szeretnék? :D

Én biztos nem szexelek velük, mert lány vagyok. :)

De az a baj, hogy nem érzékeled, hogy pont az idősebb nők társkeresési nehézségeiről filozofálsz, amikor neked még fele annyira sem megy ilyen fiatalon.

Vagy szereted mások problémáját a válladra venni, hogy a sajátoddal ne kelljen foglalkozni?

2016. júl. 19. 16:40
 19/34 A kérdező kommentje:

Pontosan ez a magyarázata, hogy egészséges férfi ember miért nem vonzódik 35 feletti nők iránt.

Persze van olyan fiatal férfi, aki a 70-80 évesekre bukik..

"A harmincas, negyvenes éveikben gyermeket kívánó nők teherbe esési nehézségét az magyarázhatja, hogy petesejtkészletük szinte kimerül - közölte szerdán kutatók tanulmánya alapján a The Telegraph című brit lap. "Modellvizsgálatunk az mutatta, hogy a nők 95 százaléka 30 éves korára már csak 12 százalékát őrizte meg maximális petesejtkészletének, 40 éves korra pedig már csak három százaléka marad meg" - mondta el Hamish Wallace, a PLoS One című tudományos folyóiratban megjelent tanulmány társszerzője."

[link]

" A kislányok úgy születnek, hogy petefészkeikben petesejtek vannak. A terhesség 16. és 20. hete között a leánymagzat petefészkeiben 6-7 millió petesejt található. A petesejtek többsége fokozatosan elhal, így a születés idejére kb. 1-2 millió marad. A születés után már nem fejlődik petesejt. A serdülőkorra csak mintegy 300.000 marad - ami több, mint elegendő a termékeny életkorra. Csak a petesejtek kis hányada érik meg. Az a sok ezer ivarsejt, amely nem érik meg, elsorvad. Ez a sorvadás a változókort megelőző 10-15 évben felgyorsul. A menopauza idejére mind elpusztulnak.

Egy nő termékeny életszakaszának során csak mintegy 400 petesejt szabadul ki, általában minden menstruációs ciklusban egy. Amíg megérik, a petesejt alvó állapotban van a tüszőjében, és a sejtosztódás közepén áll. így a petesejt a szervezet egyik legtovább élő sejtje. Mivel az alvó petesejt nem tudja végrehajtani a szokásos önjavító folyamatokat, a károsodás lehetősége a nő életkorának előrehaladtával nő. (így a kromoszóma, vagy genetikai rendellenességek esélye nagyobb, ha a nő idősebb korban esik teherbe. "

[link]

2016. júl. 19. 16:41
 20/34 anonim ***** válasza:

Jó bocsi, de nem olvastam el!

Annyit leszűrök az egészből, hogy nagyon ráérsz az idősebb nőkön filózni, és olyan dolgokat akarsz bizonygatni másoknak, ami csak a te egyéni problémád.

A brit tudósokat meg hagyjuk, mert mindenki röhög rajtuk.

2016. júl. 19. 16:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!