Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan várja el a nő hogy töröljem magam a társkeresőről az ismerkedésnél?
Interneten ismerkedek egy lánnyal, egy társkeresőn.
Mondta nekem hogy mivel ismerkedünk, ezért elvárja hogy töröljem magam onnan, ugyanis ezt ő is megteszi. Ami furcsa nekem hogy ő úgy kéri ezt hogy még nem is találkoztunk.
Nőként írom, kérdezem... Egész biztos, hogy érdekel ez a csaj? Szerintem nem reális elvárás levelezős ismerkedős szakaszban ez a dolog amikor még nem találkoztatok.
Nálunk anno (szintén internetes társkeresős sztori) , a férjem az első randink másnapján törölte magát. Máshogy tartottuk a kapcsolatot utána már. (még a randi estélyén beszélgettünk, hogy ő úgy érzi biztosan szeretne velem kapcsolatot, én is így voltam vele, így letörölte magát.
Én akkoriban picit sokszor estem pofára, úgyhogy nem használtam ugyan az oldalt, de megvártam a második randinkat is. Mivel utána is biztosnak tűnt a dolog, én utána töröltem magam.
Ez a csaj, ha már most így követelőzik, el nem tudom képzelni mik miatt fog rinyálni később, ha összejössz vele. Szerény véleményem szerint ebből semmi jó nem sülhet ki számodra. De persze ahogy gondolod....
Én tinderen ismertem meg a mostani párom és nem kértem,hogy törölje magát.Bízok benne,ha meg akarna csalni,azt máshogy is meg tudja tenni.Nem zárhatom toronyba..:) Én pl a facebook jelszavát sem fogom elkérni,mert minek?Ha nincs meg a bizalom,akkor a kapcsolatnak semmi értelme.
Az a baj,hogy sokan a párjukat a saját tulajdonjukként kezelik,pedig nem az,szabad akarata van.Attól,hogy nem törli magát a társkeresőről,még nem biztos,hogy használja is...
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!