Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jogosan várja el a nő hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan várja el a nő hogy töröljem magam a társkeresőről az ismerkedésnél?

Figyelt kérdés

Interneten ismerkedek egy lánnyal, egy társkeresőn.

Mondta nekem hogy mivel ismerkedünk, ezért elvárja hogy töröljem magam onnan, ugyanis ezt ő is megteszi. Ami furcsa nekem hogy ő úgy kéri ezt hogy még nem is találkoztunk.

2016. júl. 20. 12:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
71%

Nőként írom, kérdezem... Egész biztos, hogy érdekel ez a csaj? Szerintem nem reális elvárás levelezős ismerkedős szakaszban ez a dolog amikor még nem találkoztatok.

Nálunk anno (szintén internetes társkeresős sztori) , a férjem az első randink másnapján törölte magát. Máshogy tartottuk a kapcsolatot utána már. (még a randi estélyén beszélgettünk, hogy ő úgy érzi biztosan szeretne velem kapcsolatot, én is így voltam vele, így letörölte magát.

Én akkoriban picit sokszor estem pofára, úgyhogy nem használtam ugyan az oldalt, de megvártam a második randinkat is. Mivel utána is biztosnak tűnt a dolog, én utána töröltem magam.

Ez a csaj, ha már most így követelőzik, el nem tudom képzelni mik miatt fog rinyálni később, ha összejössz vele. Szerény véleményem szerint ebből semmi jó nem sülhet ki számodra. De persze ahogy gondolod....

2016. júl. 20. 14:53
 12/15 anonim ***** válasza:
57%
Ja, ez biztosan olyan ráakaszkodós-erőszakos-kisajátítós fajta csajszi lehet. Még nincs is köztetek semmi, csak az ismerkedés elején tartotok, de ő már a te sorsodat is el akarja rendezni. Ennyire düddő ne legyen már, még nem vagytok együtt, az az ő dolga, ha törli magát, de tőled nincs joga ilyet követelni, amíg nem fordul komolyra a dolog. Még az sem biztos, hogy egyáltalán összejöttök, akkor majd megint regisztráljátok magatokat? Engem a kisajátítás része zavar a legjobban, ez szerintem erőszakos beavatkozás a másik életébe a csaj részéről. Én is futottam már bele hasonlóba, itt beszélgettünk egy csajjal, pár levelet váltottunk összesen, átmentünk fb-ra, aztán egyik alkalommal már csak a letiltással szembesültem, meg egy fröcskölődő üzenettel, hogy most, hogy már ennyire közel kerültünk egymáshoz, miért ajnározok neki más nőket. Pedig csak barátilag beszélgettünk, és kérdeztem tőle, hogy mi a véleménye egy bizonyos női viselkedésről, ő meg elkezdett hisztizni, meg úgy viselkedett, mintha bármi komoly lett volna köztünk. A Jóisten mentse meg minden férfitársamat az ilyen típusú nőktől.
2016. júl. 20. 14:59
 13/15 anonim ***** válasza:
61%
Egyébként még annyit tennék hozzá, hogy sehol nincs megtiltva, hogy amíg nem fordul komolyra egy ismeretség, addig valaki másokkal is ismerkedhessen. A nők is így csinálják, ezért is szembesül sokszor a férfinép azzal, hogy egyik nap még randizik egy nővel, utána meg pár napra, egy hétre rá az adott nő összejön valaki mással.
2016. júl. 20. 15:02
 14/15 anonim ***** válasza:
71%

Én tinderen ismertem meg a mostani párom és nem kértem,hogy törölje magát.Bízok benne,ha meg akarna csalni,azt máshogy is meg tudja tenni.Nem zárhatom toronyba..:) Én pl a facebook jelszavát sem fogom elkérni,mert minek?Ha nincs meg a bizalom,akkor a kapcsolatnak semmi értelme.

Az a baj,hogy sokan a párjukat a saját tulajdonjukként kezelik,pedig nem az,szabad akarata van.Attól,hogy nem törli magát a társkeresőről,még nem biztos,hogy használja is...

20L

2016. júl. 20. 15:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Én már csak röhögök az itteni szánalmas lepontozgatós majmokon, komolyan nem érdemes elmondani a meglátásainkat, mert ha nem azt írjuk, amit egyesek olvasni szeretnének, kapásból lepontoznak. Ezt nevezik diktatúrának, vagy azt írod, amit mások hallani akarnak, vagy befoghatod a pofádat. Jó lenne, ha az adminok/modik kitalálnának valamilyen megoldást erre, akkor így nincs értelme fórumozni. Most akkor ne szóljak hozzá valamihez, ha azt akarom, hogy ne pontozzanak le?
2016. júl. 20. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!