Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vonjon le az ember tanulságot ha folyton otthagyják a nők ismerkedésnél?

Figyelt kérdés

A leg könnyebb dolog nekik, hogy ami nem tetszik ott vége, és akkor tiltás..az oké hogy nincs közös pont de igazán elmondhatnák. Miért ennyire nehéz?

De utálatos, nem lehet tudni mi a gondjuk, egyszerüen csak fogják magukat és eltünnek. Mégis hogyan tanuljon az ember ??

2016. jún. 29. 14:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%

Ugyanígy vagyok én is, csak a másik oldalról. Bókolnak, szépeket mondanak, elbeszélgetünk tök jól, mondják hogy végre valaki akivel lehet beszélgetni... Aztán egyszer csak azt veszem észre, hogy már nem válaszol az üzenetemre aztán le is töröl.

Férfiak is nyugodt szívvel csinálják ezt, teljesen átlagos férfiak.

2016. jún. 29. 14:41
 2/13 A kérdező kommentje:
De mi értelme ennek ??
2016. jún. 29. 14:42
 3/13 anonim ***** válasza:
Hajrá, írjatok egymásnak és ha szimpatikusak vagytok, találkozzatok egy héten belül! :) Jó szórakozást! :)
2016. jún. 29. 14:57
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem jössz be nekik külsőre. Egy darabig udvariasságból válaszolgatnak, aztán megunják. A másik lehetőség, hogy találnak egy nálad jobb képű kant.
2016. jún. 29. 15:06
 5/13 anonim ***** válasza:
4-esnek van igaza. Kár túlmisztifikálni ezt a kérdést.
2016. jún. 29. 15:07
 6/13 anonim ***** válasza:
Jobbat találnak nálad. Nem értem, hogy ronda külsővel minek erőlteted az ismerkedést.
2016. jún. 29. 15:24
 7/13 anonim ***** válasza:
41%

azért mert míg te 1 csajjal levelezel, addig őneki naponta 25 pasi ír levelet. És míg te szép lassan haladnál, addig lesz olyan pasi aki meg nyomul.

na most ha a csajnak bejön a nyomulás, akkor te háttérbe fogsz szorulni.

Ha rád írna napi 25 csaj te is így cselekednél. Azzal leveleznél aki haladna valamerre, és nem a kukával, aki passzívan válaszolgat.

2016. jún. 29. 15:44
 8/13 Titusztitusz ***** válasza:
91%
Gondolom a tanulság az, hogy egyszerűen "nem jösz be" a hölgyeknek...Éshát a nők úgy vannak vele, hogy MINEK SÉRTSENEK MEG azzal, hogy NYÍLTAN ELMONDJÁK a veled kapcsolatos problémáikat, inkább azt az elvet követik, hogy TAPINTATOSAN eltünnek a színröl...Az jobb lenne ha a szemedbe mondanák nyíltan, hogy "ilyen-olyan vagy, és nem jössz be nekik"? Lehet hogy ha jobban belegondolsz a dolgokba, még mindig az a legjobb megoldás, amit a nők az esetedben tesznek...
2016. jún. 29. 15:44
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

A tanulság:

Vagy csúnya vagy

Vagy műveletlen tirpák

Vagy unalmas

Vagy az összes együttvéve

Másrészről a nők 95%-val általában gondok vannak érzelmi, mentális és szellemi síkon is. Szóval miről beszélünk? :/

Egyébként #1-eske: kíváncsi lennék te mikor koptatál itt le egy értelmes embert, ha rád írna privátban. Gondolom jönne a sablonos: "Neten nem ismerkedem klisé". :D

2016. jún. 29. 17:11
 10/13 anonim ***** válasza:

#9: Több emberrel beszélgettem már innen, párral emaileztem és chateltem is, kettejükkel élőben is találkoztam.

Persze van, hogy nem írok vissza valaki privátjára, mert semmi kedvem akkor épp beszélgetni, vagy mert nem akarok több vasat a tűzben tartani. De te biztosan jobban ismered a szokásaimat, mint én magam. :)

(#1 voltam)

2016. jún. 29. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!