Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vonjon le az ember tanulságot ha folyton otthagyják a nők ismerkedésnél?
A leg könnyebb dolog nekik, hogy ami nem tetszik ott vége, és akkor tiltás..az oké hogy nincs közös pont de igazán elmondhatnák. Miért ennyire nehéz?
De utálatos, nem lehet tudni mi a gondjuk, egyszerüen csak fogják magukat és eltünnek. Mégis hogyan tanuljon az ember ??
Ugyanígy vagyok én is, csak a másik oldalról. Bókolnak, szépeket mondanak, elbeszélgetünk tök jól, mondják hogy végre valaki akivel lehet beszélgetni... Aztán egyszer csak azt veszem észre, hogy már nem válaszol az üzenetemre aztán le is töröl.
Férfiak is nyugodt szívvel csinálják ezt, teljesen átlagos férfiak.
azért mert míg te 1 csajjal levelezel, addig őneki naponta 25 pasi ír levelet. És míg te szép lassan haladnál, addig lesz olyan pasi aki meg nyomul.
na most ha a csajnak bejön a nyomulás, akkor te háttérbe fogsz szorulni.
Ha rád írna napi 25 csaj te is így cselekednél. Azzal leveleznél aki haladna valamerre, és nem a kukával, aki passzívan válaszolgat.
A tanulság:
Vagy csúnya vagy
Vagy műveletlen tirpák
Vagy unalmas
Vagy az összes együttvéve
Másrészről a nők 95%-val általában gondok vannak érzelmi, mentális és szellemi síkon is. Szóval miről beszélünk? :/
Egyébként #1-eske: kíváncsi lennék te mikor koptatál itt le egy értelmes embert, ha rád írna privátban. Gondolom jönne a sablonos: "Neten nem ismerkedem klisé". :D
#9: Több emberrel beszélgettem már innen, párral emaileztem és chateltem is, kettejükkel élőben is találkoztam.
Persze van, hogy nem írok vissza valaki privátjára, mert semmi kedvem akkor épp beszélgetni, vagy mert nem akarok több vasat a tűzben tartani. De te biztosan jobban ismered a szokásaimat, mint én magam. :)
(#1 voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!