Kizáró ok az ismerkedésnél az, hogy kezeltek már elmegyógyintézetben, és ideggyógyintézetben is elmebaj miatt?
Figyelt kérdés
2015. dec. 6. 21:04
1/15 anonim válasza:
Hát, "első randin" szerintem ne ezzel az infóval indíts...
2/15 A kérdező kommentje:
Egyébként már nem vagyok veszélyes ember. Gyógyszereket viszont még szednem kell.
2015. dec. 6. 21:09
3/15 anonim válasza:
Nalam pl nem lenne az, de persze att fugg, hogy miert..
4/15 anonim válasza:
Nincs ráírva a homlokodra,nem vagy köteles lobogtatni az információt. Ha komolyra fordul a dolog,természetesen jó ezt átbeszélni,de ismerkedésnél szerintem nem fontos. Bár amúgy amilyen világban élünk sokan inkább tartanák különlegesnek,mint megijedjenek...
5/15 A kérdező kommentje:
Akárhányszor megnézem a videót, mindig könnybe lábad a szemem.
2015. dec. 6. 21:18
6/15 anonim válasza:
Milyen elmebajjal egész konkrétan? Amúgy egy jó darabig én biztos nem emlegetném fel a helyedben.
7/15 A kérdező kommentje:
Paranoid skizofrénia.
2015. dec. 6. 21:25
8/15 anonim válasza:
Nem engem kezeltek, hanem téged. Viszont nálam kizáró ok lenne, mert ez a betegség nemcsak ön- és közveszélyes, de erős a genetikai meghatározottsága. Kb. 50%-ban örökletes.
Egyébként kamuzol. Az ilyen betegek SOHA nem írnak névtelen netes fórumokra! Maga a betegség kizárja, hogy arc nélküli fórumon beszélgessenek. Akkor is, ha éppen reziduális szakaszban vannak.
9/15 anonim válasza:
Ha nem említed, akkor semmiképpen. Egyébként meg embere válogatja. Van, aki rossz szemmel nézne erre, van aki meg ezt vonzónak találja.
10/15 anonim válasza:
11-es: Köszönöm, kérdező, de inkább a pszichiáteredet traktáld ezzel.
Én pontosan tudom, hogy te itt most hazudsz. Paranoid skizo soha nem fog névtelen fórumokon írkálni. Aki mást mond, az hazudik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!