Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kizáró ok az ismerkedésnél...

Kizáró ok az ismerkedésnél az, hogy kezeltek már elmegyógyintézetben, és ideggyógyintézetben is elmebaj miatt?

Figyelt kérdés

2015. dec. 6. 21:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szerintem nem, én sem vagyok teljesen normális... Te tudod, mennyire vagy rendben.

Mondjuk én az ismerkedést a rendbejöttem utánra hagyom, az még tippre fél év minimum.

De ez a beszélgetés érdekes, wow :D

2015. dec. 6. 22:12
 12/15 anonim ***** válasza:
12-es válaszoló: nem értek hozzá, így nagyon érdekel, hogy egy paranoid skizofrén miért ne tenne ilyet?
2015. dec. 6. 22:28
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

12-es válaszoló hülyeségeket ír. Van egy barátom akit ezzel kezelnek, szedi rendesen a gyógyszereit, eljár kontrollra és igen, netezik... Lehet már itt is beszélt vele, csak nem tud róla, hogy mi baja :-)

Kérdező, nem lenne kizáró ok.

22/N

2015. dec. 6. 22:53
 14/15 anonim ***** válasza:
Ismerkedtem interneten paranoid skizofréniás beteggel. De ez csak első talin derült ki, megmutatta leleteit, mesélt sokat magáról. Bevallom nekem ez akkor ott sok volt. Szerintem ha előtte közli jobb lett volna.
2015. dec. 6. 23:05
 15/15 Konzol FAN válasza:

Szerintem egyáltalán nem baj. Engem személy szerint nagyon izgat ha egy nő úgy mond "kattos".

17/F

2017. jún. 3. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!