Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez milyen elterjedt baromság már ez is hogy netes ismerkedésnél úgy vesznek észre a lányok ha olyan képed van kint hogy lánnyal vagy?
Mert amúgy meg biztos egy gonosz ember lehet ha nincs ilyen képe..
Ez is annyira kivételezés. Szerintem a fent lévő férfiaknak úgy 80%nak nincs, most ezért nem is irnak vagy máshogy kezelik a nők ?
Nem értem, Társkereső, az lenne inkább a lényeg h az ember saját magát mennyire tudja szimpatikussá tenni, úgy h maga van rajta, mivel neki a szándéka az egész.. Miért nem elég lányoknak már ez sem. Miért kell ahhoz mindenképp h úgynézzen ki mintha párkapcsolatba lenne, sőt.. van aki párkapcsolatba van és olyan képet tesz ki, most az mitől vonzóbb egy foglalt frkat meghóditani ?
Abszolut nem vonzobb,sot:))
Inkabb azt sugallja h jol el van azokkal a csajokkal,hat akkor legyen:)
2: Az a jó csaj, akivel közös képe van lehet egy barátja vagy a testvére is. Ha egy férfi jó csajjal van közös képen (akár facebookon, akár társkeresős képen), akkor az szerinted egyből azt jelenti hogy dugja is a csajt? Válaszolj majd kérlek
4: De az a csaj nem lehet egy barátja vagy rokona a férfinak?
Kérdező: Ugyanez a kérdésem részben. Nekem 3 képem is van fent társkeresőn (az össz 6-ból) amin lányokkal vagyok. 1 a húgommal, amint éppen csikizem és nevet. 1 egy munkatársammal, akivel közösen pózoltunk. 1 pedig egy régi egyetemi szaktársammal, lány barátommal.
Ti mind miért csak arra tudtok gondolni, hogy ha egy férfi és egy nő egy közös képen van, akkor biztosan dugnak egymással? Nem inkább veletek van baj, ha mindig ezt feltételezitek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!