Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez milyen elterjedt baromság már ez is hogy netes ismerkedésnél úgy vesznek észre a lányok ha olyan képed van kint hogy lánnyal vagy?

Figyelt kérdés

Mert amúgy meg biztos egy gonosz ember lehet ha nincs ilyen képe..

Ez is annyira kivételezés. Szerintem a fent lévő férfiaknak úgy 80%nak nincs, most ezért nem is irnak vagy máshogy kezelik a nők ?

Nem értem, Társkereső, az lenne inkább a lényeg h az ember saját magát mennyire tudja szimpatikussá tenni, úgy h maga van rajta, mivel neki a szándéka az egész.. Miért nem elég lányoknak már ez sem. Miért kell ahhoz mindenképp h úgynézzen ki mintha párkapcsolatba lenne, sőt.. van aki párkapcsolatba van és olyan képet tesz ki, most az mitől vonzóbb egy foglalt frkat meghóditani ?

2016. júl. 6. 12:05
1 2 3
 11/21 aperitif ***** válasza:
50%

Lehet, hogy álszent vagyok, de nekem egyáltalán nem szimpatikus, ha valakinek társkeresőn egy másik nővel (vagy nő férfival) készült képe van fönt. Vannak társkereső oldalak, ahol például kritérium, hogy a feltöltött fotókon csak te látszódhatsz, az egyik képemet például azért tiltotta le a moderáció, mert nyílt utcán készült, ahol távolabb gyalogosok látszódtak.

Egyébként meg nem értem a problémát, most az a baj, hogy csak úgy vesznek észre, ha más nővel vagy lefotózva, hogy álszentek a nők, mert nem tetszik nekik, ha más nővel vagy lefotózva?

2016. júl. 6. 12:57
 12/21 aperitif ***** válasza:
*vagy hogy...
2016. júl. 6. 12:58
 13/21 anonim ***** válasza:

10: Mi az hogy másra utalna? Mi utal nálad másra?

A húgommal lévő képen éppen csikizem őt és mindketten nevetünk.

A munkatársammal és a régi szaktársammal lévő képeken pedig csak ülünk/állunk egymás mellett mosolyogva és átkarolva a másikat.

Ezen MI UTAL NEKED MÁSRA? Mi az egyáltalán ami NEM utal másra neked? Ha legalább 1 méteres távolság van egy képen egy férfi és egy nő között? Nem értelek

Pont ezt mondom hogy neked már az is másra utal simán, ha egy fényképen egy férfi és egy nő van közösen

2016. júl. 6. 13:01
 14/21 A kérdező kommentje:
én ezt az álszetséget arra értettem, hogy vannak akik azt feltételezik h biztos dgják egymást
2016. júl. 6. 13:02
 15/21 anonim ***** válasza:
#6 szerintem társkeresőn teljesen irreleváns bki mást mutogatni magadon kívül.Mit akarsz üzenni a képekkel? A kislányt még talán értem,gyerekszerető vagy vagy jól tudsz csikizni,a másik kettőt nem.Szóba állnak veled nők is??wow! Az említett személyek személyiségi jogai meg külön tészta.Ha én feltennék magamról 6képet,3at amin pasik mellett vigyorgok,többen éreznék azt h vonzóbb vagyok mintha 6kép rólam szólna? Kétlem.
2016. júl. 6. 13:03
 16/21 anonim ***** válasza:
65%
Ezeket az elméleteket jórészt sikertelen pasik gyártják, akik nem tudnak már mit kitalálni a saját lúzerségük igazolására.
2016. júl. 6. 13:10
 17/21 anonim ***** válasza:
62%
Bírom ezeket a szociális analfabéták által kitalált marhaságokat. :DDD SZerintem kíméljétek meg a nőket magatoktól pls!
2016. júl. 6. 13:24
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

15:

Nagy butaság, hogy a férfiak és a nőket összehasonlítod ebben egymással :)

16-17:

De hát én jól kinéző férfi vagyok, társkeresőn sikeres és én is azt vallom, hogy érdemes olyan képet kirakni, amiken csinos nőkkel vagy.

Akkor miért vagyok sikeres, ha ez hülyeség?

Ilyen szar vagyok, hogy eddig 6 nővel dugtam társkeresőről az életemben? Akik legtöbbje nagyon is csinos volt

2016. júl. 6. 13:29
 19/21 anonim ***** válasza:
90%
"Ilyen szar vagyok, hogy eddig 6 nővel dugtam társkeresőről az életemben?" - Nálam ez nem növeli az értékedet. Lehet, hogy én lennék a hetedik, és mennék a süllyesztőbe egy numera után, miközben én nem erre vágynék, hanem tartós párkapcsolatra, amire meg te nem vágynál... Nyugodj meg, akiknél ez jó pont, azoknak ennyi elég is.
2016. júl. 6. 13:32
 20/21 anonim ***** válasza:
18# gondoltál már arra, ha jól nézel ki és jó pasi vagy, akkor majdnem mindegy milyen képet raksz ki?
2016. júl. 6. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!