Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez milyen elterjedt baromság már ez is hogy netes ismerkedésnél úgy vesznek észre a lányok ha olyan képed van kint hogy lánnyal vagy?
Mert amúgy meg biztos egy gonosz ember lehet ha nincs ilyen képe..
Ez is annyira kivételezés. Szerintem a fent lévő férfiaknak úgy 80%nak nincs, most ezért nem is irnak vagy máshogy kezelik a nők ?
Nem értem, Társkereső, az lenne inkább a lényeg h az ember saját magát mennyire tudja szimpatikussá tenni, úgy h maga van rajta, mivel neki a szándéka az egész.. Miért nem elég lányoknak már ez sem. Miért kell ahhoz mindenképp h úgynézzen ki mintha párkapcsolatba lenne, sőt.. van aki párkapcsolatba van és olyan képet tesz ki, most az mitől vonzóbb egy foglalt frkat meghóditani ?
Lehet, hogy álszent vagyok, de nekem egyáltalán nem szimpatikus, ha valakinek társkeresőn egy másik nővel (vagy nő férfival) készült képe van fönt. Vannak társkereső oldalak, ahol például kritérium, hogy a feltöltött fotókon csak te látszódhatsz, az egyik képemet például azért tiltotta le a moderáció, mert nyílt utcán készült, ahol távolabb gyalogosok látszódtak.
Egyébként meg nem értem a problémát, most az a baj, hogy csak úgy vesznek észre, ha más nővel vagy lefotózva, hogy álszentek a nők, mert nem tetszik nekik, ha más nővel vagy lefotózva?
10: Mi az hogy másra utalna? Mi utal nálad másra?
A húgommal lévő képen éppen csikizem őt és mindketten nevetünk.
A munkatársammal és a régi szaktársammal lévő képeken pedig csak ülünk/állunk egymás mellett mosolyogva és átkarolva a másikat.
Ezen MI UTAL NEKED MÁSRA? Mi az egyáltalán ami NEM utal másra neked? Ha legalább 1 méteres távolság van egy képen egy férfi és egy nő között? Nem értelek
Pont ezt mondom hogy neked már az is másra utal simán, ha egy fényképen egy férfi és egy nő van közösen
15:
Nagy butaság, hogy a férfiak és a nőket összehasonlítod ebben egymással :)
16-17:
De hát én jól kinéző férfi vagyok, társkeresőn sikeres és én is azt vallom, hogy érdemes olyan képet kirakni, amiken csinos nőkkel vagy.
Akkor miért vagyok sikeres, ha ez hülyeség?
Ilyen szar vagyok, hogy eddig 6 nővel dugtam társkeresőről az életemben? Akik legtöbbje nagyon is csinos volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!