Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nem kellek a nőknek, csak az alacsonyabbaknak?
Figyelt kérdés
AZ az álmom, hogy egyszer lesz egy olyan barátnőm aki 170 cm körüli vagy annál magasabb. Mindig csak az alacsonyabb nőknek jövök be pedig én magasat akarok magamnak. 186 cm vagyok átlagos testalkattal és úgy érzem a magas nőknek egy sem vagyok elég jó. Nem vagyok divatmajom és egyszerűen még randiig sem jutok el velük.:( Kiábrándító.:( 28/F2016. júl. 19. 18:43
11/14 anonim válasza:
Tudod, mi a kiábrándító? A felszínességed. :DD
12/14 anonim válasza:
@7 "Hát aztán! A gyémánt is kicsi és mégis mennyit ér!"
Dadan a Macskajajban. :D
13/14 anonim válasza:
"186 cm vagyok átlagos testalkattal"
"Bár személyesen nem mernek beszólni az emberek."
Na igen... a 186 centis átlagos testalkatúaknak valóban kevesen mernek beszólni, az már már terminátor (még ha átlagos is)
14/14 A kérdező kommentje:
Valahogy nem olyan bátrak, ha szembe kell állniuk velem.:)
2016. júl. 20. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!