Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondol minden pasi egyből a szexre, ha meglát?
Azért pontosítok, mert nem minden pasi, csak azok, akik magabiztos, határozottabb, laza típusok. És persze ők csak szexet akarnak kivétel nélkül. Már az ismerkedés elején szóba hozzák a dolgot, meg célozgatnak, pedig némelyikük csak egy képet látott rólam, de személyes találkozásnál is ugyanez van.
Akik többet is akarnának tőlem, ők meg mindig olyan félénk, visszafogott srácok, de velük nem tudnék mit kezdeni. Mert én nagyon szenvedélyes, vad csajnak tartom magam, ami sokaknak nem jön le elsőre, de ha együtt járnánk, akkor kiderülne. Volt egyszer egy félénk barátom, és nagyon kellemetlenül éreztem magamat vele.
Most akkor mit kellene tennem? Menjek bele csak szexbe? Mert nincs jobb. :S
21L

Nyugi a félénkek is a szexre gondolnak, csak nem mernek rá célozgatni. :P
Amúgy kívülről az én párom is nagyon szerénynek és visszahúzódónak látszik, ismeretlenek előtt, viszont ez egyáltalán nem igaz rá.

Miből gondolod, hogy az alamuszi nyuszik nem arra gondolnak? :D Normális, ha egy férfi a szexre gondol egy csinos nő láttán. Ez biológia. Aki ezt nem akarja elfogadni vagy megérteni, az hiányzott az általános iskolai biosz óráról.
Akkor van gáz, ha csak azt látja a nőben, de azért valljuk be, sok mai nőben nagyon mást nem is igazán lehet meglátni. Akinek nem melltartója, ne vegye magára! :)
Másrészről ne hidd, hogy aki szolidabb viselkedésű, az ne tudna jól megdugni téged.

Miért nem kötsz kompromisszumot és csak dugatod magad simán?
20L

A szokásos női dráma a 21. században.
A nők olyan igazi jó pasit akarnak, aki valami elvetemült hülye oknál fogva kizárólag velük és kizárólag komoly kapcsolatot akar, de nem találnak ilyet és ez a férfiak hibája.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!